2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Kiz cikolatalar buz oldu nerdesin sen[/QUOTE]
Çikolatayı duydum oğlumu babasına verdim sıcak çikolata yaptım valla buyrun size de ikram edeyim :)

Kiz cikolatalar buz oldu nerdesin sen
Çikolatayı duydum oğlumu babasına verdim sıcak çikolata yaptım valla buyrun size de ikram edeyim :)[/QUOTE]
Bu ikram için sevinsemmi yoksa eller çocuğunu babaya verip sıcak çikolata iciir ben sıcak çaya hasretim diye uzulsemmi bilemedin

Bir yıl bekledim. Sonra hamile kaldim daha ne kadar bekleyin kiz
Gerci benim kuzeni dusununce haklisin. Kendisi eylul basinda evlendi 1.5 aylik hamileben astim tedavisi gordugumden 2.5 yil beklemek zorunda kaldim da 1 yil az geldi bana

Çikolatayı duydum oğlumu babasına verdim sıcak çikolata yaptım valla buyrun size de ikram edeyim :)
Bu ikram için sevinsemmi yoksa eller çocuğunu babaya verip sıcak çikolata iciir ben sıcak çaya hasretim diye uzulsemmi bilemedin[/QUOTE]
Bu gece sikayet yok dedik bacim unuttunmu. Yarina toplu sekilde atariz arkalarindan.

Oda fazla aceleciymia anacim benimki tam normal bence
Bencede seninki supermis. Benim niyetimde 1yil bekleyip oyle cocuk yapmakti. Kontrol icin dr bi gittim kadin dedi bu ne alerji degerim cok yuksekmis hemen hap basladik Bu arada hamilelik dusunemezsin diyince mecbur ertelwdik.

Bencede seninki supermis. Benim niyetimde 1yil bekleyip oyle cocuk yapmakti. Kontrol icin dr bi gittim kadin dedi bu ne alerji degerim cok yuksekmis hemen hap basladik Bu arada hamilelik dusunemezsin diyince mecbur ertelwdik.
Ben sıcak çay sevmem zaten.napacaksin sağlık onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…