- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.441
Siyaset konusmuyorum ben kimseyle.Bu başkanlık sistemi hakkında ne dusunuyorsun
Bende konuşmam zaten.konu kocada kalmasın degissin diye sordumSiyaset konusmuyorum ben kimseyle.
He derdin buysa degistirek hemen. Kac yillok evlisiBende konuşmam zaten.konu kocada kalmasın degissin diye sordum
İki buçuk yıl oldu hemen hemrnHe derdin buysa degistirek hemen. Kac yillok evlisi
Sen elini cabuk tutmusun kiz bebekte.İki buçuk yıl oldu hemen hemrn
Bir yıl bekledim. Sonra hamile kaldim daha ne kadar bekleyin kizSen elini cabuk tutmusun kiz bebekte.
Çikolatayı duydum oğlumu babasına verdim sıcak çikolata yaptım valla buyrun size de ikram edeyim :)[/QUOTE]Kiz cikolatalar buz oldu nerdesin sen
Çikolatayı duydum oğlumu babasına verdim sıcak çikolata yaptım valla buyrun size de ikram edeyim :)[/QUOTE]Kiz cikolatalar buz oldu nerdesin sen
Gerci benim kuzeni dusununce haklisin. Kendisi eylul basinda evlendi 1.5 aylik hamileBir yıl bekledim. Sonra hamile kaldim daha ne kadar bekleyin kiz
Oda fazla aceleciymia anacim benimki tam normal benceGerci benim kuzeni dusununce haklisin. Kendisi eylul basinda evlendi 1.5 aylik hamileben astim tedavisi gordugumden 2.5 yil beklemek zorunda kaldim da 1 yil az geldi bana
Bu ikram için sevinsemmi yoksa eller çocuğunu babaya verip sıcak çikolata iciir ben sıcak çaya hasretim diye uzulsemmi bilemedin[/QUOTE]Çikolatayı duydum oğlumu babasına verdim sıcak çikolata yaptım valla buyrun size de ikram edeyim :)
Bencede seninki supermis. Benim niyetimde 1yil bekleyip oyle cocuk yapmakti. Kontrol icin dr bi gittim kadin dedi bu ne alerji degerim cok yuksekmis hemen hap basladik Bu arada hamilelik dusunemezsin diyince mecbur ertelwdik.Oda fazla aceleciymia anacim benimki tam normal bence
Ben sıcak çay sevmem zaten.napacaksin sağlık onemliBencede seninki supermis. Benim niyetimde 1yil bekleyip oyle cocuk yapmakti. Kontrol icin dr bi gittim kadin dedi bu ne alerji degerim cok yuksekmis hemen hap basladik Bu arada hamilelik dusunemezsin diyince mecbur ertelwdik.
Oyle evet. Ankaraya gelinmi gittin orAlimisinBen sıcak çay sevmem zaten.napacaksin sağlık onemli
Buraliyim ben içinde dolaniyorum işte.sen neredeydinOyle evet. Ankaraya gelinmi gittin orAlimisin
Solemem. Ama sana cokta uzak sayilmam.Buraliyim ben içinde dolaniyorum işte.sen neredeydin
Niye soylemiyonSolemem. Ama sana cokta uzak sayilmam.
Büyüyene kadar böyle gider artık. Evlatlarimiz için sabredicezBen de sıcak içemedim zaten beyefendi yine izin vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?