- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 35
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.461
Konustuk araba konusunu drdim suan alirsa annen zafer kazanmis olucak bak oglum. Bni dinlio o kadini degil dicek...oda annesinden dert yanio kavga etmisler bugun bn dustaydim kovdum onlari dio sen cay yapiyim deyince kaldilar dio bilmiyorum nkdr dogru....damadini cekistirmeye kalkmis kizina akillar veriomus bnmkide sen ikimizinde yuvasini karistirmya calisiosun yeter artik demis bizi rahat birak demis...seni anneme yedirmem dio bn sana sonuna kdr guveniyorum en mantiklusi neyse onu soylersin dio...bakalim bna inat yapiomus bazi seyleri sende fazla inatlasiosun dioSıkma canini sen. Sen cok mudahale edersin bi sorun olur onlar ailem olur sen el kizi. Cok sert sekilde diilde kocanin huyuna suyuna gore davran. Illaki senin haklilik payini gorecektir. Diretirsen is inada biner sirf bu yuzden onlari dinler
Buyur canım sen de gel yaparım ben hemen nasıl olsa bu gece bana uyku yokMasallah sicak cikolatalar icilmis bizi cagiran yok
Saol icmis kadar oldum :)Buyur canım sen de gel yaparım ben hemen nasıl olsa bu gece bana uyku yok
Ben buralardayimHerkes uyudu galiba kimse yok mu
Canim benim anladigim kadariyla yolladigin ve begenildigin msj sayisina gore oluyo. Ama bi tahmin sadece.
Gunaydinlar olsun.çok uykum varGogus pedi 20tl, atlet 60tl, sweatshirt 10tl. Tum bunlarin altinda sakli olan gogsumu goren aç kizimin mutlulugu paha bicilemezbebislere paha bicilemez mutluluklar yasatan tum goguslere ay pardon annelere :) gunaydin .
Himm ben de oyle tahmin ediyorum da.. mesela sende aktif uye yaziyo nasi oldugunu bilmiyon dimi.. populer uye icin bisiler satin almak gerekiyo sanirim..Canim benim anladigim kadariyla yolladigin ve begenildigin msj sayisina gore oluyo. Ama bi tahmin sadece.
BenimdeeeeGunaydinlar olsun.çok uykum var
Kaç gundur gece uykumuz yada en azından benim uykum yokBenimdeeeebebisim 20dk 20dk uyuyo busabah.. aşı etkisi zahir..
Pro uyelik icin kart almak gerekiyo da populer uyelik icin bilmiyon. Benim aktif uyelik sanirim bin mesajdan sonra olduHimm ben de oyle tahmin ediyorum da.. mesela sende aktif uye yaziyo nasi oldugunu bilmiyon dimi.. populer uye icin bisiler satin almak gerekiyo sanirim..
Olabilir. Huzursuz olduysa uykusuzluk yapmistirBenimdeeeebebisim 20dk 20dk uyuyo busabah.. aşı etkisi zahir..
Bebek uyuyo sende mi uyku yokKaç gundur gece uykumuz yada en azından benim uykum yok
Bebek uyuir ama uykusunda sürekli vizirdaniyor bubyuzden ben uyuyamiyorumBebek uyuyo sende mi uyku yok
Dis sıkintisi Tabi yazik yavruma. Oda ayirmayi dusunmuyosan cekecen mecburBebek uyuir ama uykusunda sürekli vizirdaniyor bubyuzden ben uyuyamiyorum
Yanni ayursam ne olacak bu seferde aklım onda kalacak.gene uyuyamicam bu seferde kendi yatagimi onun odaya tasicam.bi canım sıkılıyor ki uykusuzum evler supurulecek.kizim gözünün içine bakiiyor onunla ilgilenim diye. Mecbur yatirdim ev supuruyorum.oda dikkat cekmek için cirlayip duruyorDis sıkintisi Tabi yazik yavruma. Oda ayirmayi dusunmuyosan cekecen mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?