- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.621
AminnnnHadi insallah bu ruyada gercek olsun uyku sorunu cozulsun amin
Az kaldi bu ruyanin gercek olmasina ya sabirYarım saat uyudu kız gece gece, artık bünyem nasıl şaşırmışsa rüya bile gördüm.
Rüyamda gece uyku sorununu çözmüşüm, gidip kızlara yazayım diyordum, uyanınca neydi neydi diye düşünüp üzüldüm.
Kafam gidik yani.
O benim ahretligim doverimde severimde ama sana yedirtmemTabi tabi butun gun birbirinizi yiyin bana gelince birlesin
He ya kavgamiz bile saatler sonra devam ediyo bide senin zaten saat sasmis bole hepten tuhaf oluyoKimse yomu bu bebisler yuzunde agiz tadiyla bi kavga bile edemiyoz
Sen kime cemcuk agiz diyon be. Benim agzima laf edeceine don arkanida koca totona bak senKiz ben ikinizede yeterim cemcuk agizlilar
Tuhh kendimden çokta emindim halbusiBilemedinkiiii. Oda mantinin bi benzeri ole bisi diil
Neyse baska sefere artikTuhh kendimden çokta emindim halbusi
Koca totom var dogru didinSen kime cemcuk agiz diyon be. Benim agzima laf edeceine don arkanida koca totona bak sen
İnşallahNeyse baska sefere artik
Bilirim ben kiz anasi hatunun totosu buyur derlerKoca totom var dogru didin
Kalmaz bacim bizde geciyoz o yollardan. Ayni yolun yolcusuyuz bizGünaydın laynn arkamdan atanın önünden tatlısını alsınlar.ben ben varya ben kız gece hiç uyumadi sabah algıya kadar salla anam salla suanki halimi anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalir
Zey-mur saat olmuş beş buçuk bana bakıp gülüyor sıpa salliyorum gülüyor uyutuyorum yatiriyorum ben kafami koyuyorum uyanıp agliyor kalkmaya çalışıyor geri kalk.ağrısı sizisi olsa kiyamicam oda yok öyle bisey olsa ağlar demi bizimki oyun istiyor.Kalmaz bacim bizde geciyoz o yollardan. Ayni yolun yolcusuyuz biz
Canim demekki oyun istemis cani. Bebeklerin sagi solu belli olmuyo iste mecbur katlancaz anayik sonuctaZey-mur saat olmuş beş buçuk bana bakıp gülüyor sıpa salliyorum gülüyor uyutuyorum yatiriyorum ben kafami koyuyorum uyanıp agliyor kalkmaya çalışıyor geri kalk.ağrısı sizisi olsa kiyamicam oda yok öyle bisey olsa ağlar demi bizimki oyun istiyor.
Hiç oynayacak halim yoktu benimde oturduğu yerde uyuyodum resmenCanim demekki oyun istemis cani. Bebeklerin sagi solu belli olmuyo iste mecbur katlancaz anayik sonucta
E bizde insaniz sonucta bende gecen ole oldum gozlerim kapaniyodu dayanamadim attim besigine kizi sallarken uyumus kalmisim oda uyumus allahtan. Suan bende bi elimle yemek yiip bi elunde ci girakla bebisi oyalayip ogluma cvp yetistirmeye calisiyorumHiç oynayacak halim yoktu benimde oturduğu yerde uyuyodum resmen
Bi yandan kiyamiyorum bi yandanda kendine de aciyorum artikE bizde insaniz sonucta bende gecen ole oldum gozlerim kapaniyodu dayanamadim attim besigine kizi sallarken uyumus kalmisim oda uyumus allahtan. Suan bende bi elimle yemek yiip bi elunde ci girakla bebisi oyalayip ogluma cvp yetistirmeye calisiyorum
Ah ah bosuna cennet analarin ayagi altinda diilBi yandan kiyamiyorum bi yandanda kendine de aciyorum artik
Şimdide beşiğinde öyle kendi kendine oynuyor ağzını burnunu yiyesin geliyor hava burda çok güzel. Az çıkartıp hava aldirim bariAh ah bosuna cennet analarin ayagi altinda diil
Burdada cok guzel gunluk guneslik.cikarda temiz hava alsin xocuk gelince guzel uyurŞimdide beşiğinde öyle kendi kendine oynuyor ağzını burnunu yiyesin geliyor hava burda çok güzel. Az çıkartıp hava aldirim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?