2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Günaydın laynn arkamdan atanın önünden tatlısını alsınlar.ben ben varya ben kız gece hiç uyumadi sabah algıya kadar salla anam salla suanki halimi anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalir

Günaydın laynn arkamdan atanın önünden tatlısını alsınlar.ben ben varya ben kız gece hiç uyumadi sabah algıya kadar salla anam salla suanki halimi anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalir
Kalmaz bacim bizde geciyoz o yollardan. Ayni yolun yolcusuyuz biz

Kalmaz bacim bizde geciyoz o yollardan. Ayni yolun yolcusuyuz biz
Zey-mur saat olmuş beş buçuk bana bakıp gülüyor sıpa salliyorum gülüyor uyutuyorum yatiriyorum ben kafami koyuyorum uyanıp agliyor kalkmaya çalışıyor geri kalk.ağrısı sizisi olsa kiyamicam oda yok öyle bisey olsa ağlar demi bizimki oyun istiyor.

Canim demekki oyun istemis cani. Bebeklerin sagi solu belli olmuyo iste mecbur katlancaz anayik sonucta

Hiç oynayacak halim yoktu benimde oturduğu yerde uyuyodum resmen
E bizde insaniz sonucta bende gecen ole oldum gozlerim kapaniyodu dayanamadim attim besigine kizi sallarken uyumus kalmisim oda uyumus allahtan. Suan bende bi elimle yemek yiip bi elunde ci girakla bebisi oyalayip ogluma cvp yetistirmeye calisiyorum

E bizde insaniz sonucta bende gecen ole oldum gozlerim kapaniyodu dayanamadim attim besigine kizi sallarken uyumus kalmisim oda uyumus allahtan. Suan bende bi elimle yemek yiip bi elunde ci girakla bebisi oyalayip ogluma cvp yetistirmeye calisiyorum
Bi yandan kiyamiyorum bi yandanda kendine de aciyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…