- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.641
Ama senide evde bırakmak içime sinmiyorBurdada cok guzel gunluk guneslik.cikarda temiz hava alsin xocuk gelince guzel uyur
Bisi olmaz bana ay bunye alisik dokunmuyoAma senide evde bırakmak içime sinmiyor
NaptinBisi olmaz bana ay bunye alisik dokunmuyo
Cocuklari uyuttum isim yoktu bende uyudum dinlenmisim sizin gezme nasildiNaptin
Gittik geldik iyiydi de yine yarım saat uyudu kaldı ben daha ev işlerini bitiremedim.uykuda akıyor artık gozlerimdenCocuklari uyuttum isim yoktu bende uyudum dinlenmisim sizin gezme nasildi
Isleri bosver kiz uyur uyumaz sende yat uzanip dinlensen bile yeterGittik geldik iyiydi de yine yarım saat uyudu kaldı ben daha ev işlerini bitiremedim.uykuda akıyor artık gozlerimden
Bi uyusa hiç gözü yok uykudaIsleri bosver kiz uyur uyumaz sende yat uzanip dinlensen bile yeter
Kocan ne zaman geliyo ver eline oyalasin azcik sende dinlenBi uyusa hiç gözü yok uykuda
Dokuzuda onda gelir o hiç öyle birşey de yapmazKocan ne zaman geliyo ver eline oyalasin azcik sende dinlen
Aman biseye yarasalar sasardim zatenDokuzuda onda gelir o hiç öyle birşey de yapmaz
Gelince bi sever onbeş yirmi dakka geri verir sonra bi kere daha alır bi 15 DKK falanda o zaman sever en iu ihtimalle sonrası hep bende .bazen akşam uyuttum derimki ben bi banyoya gideyim derim ya Uyanırsa der.Aman biseye yarasalar sasardim zaten
Hepmi ayni bunlar yaGelince bi sever onbeş yirmi dakka geri verir sonra bi kere daha alır bi 15 DKK falanda o zaman sever en iu ihtimalle sonrası hep bende .bazen akşam uyuttum derimki ben bi banyoya gideyim derim ya Uyanırsa der.
Aynilar anacim.irkere bi artık dayanamadım kizdim bebeğe ondan sonra şimdi sureklide diyirki onu sev ona kizma.dedin bensiz bir 24 saat gecirde ondan sonra gel bana dedimHepmi ayni bunlar ya
Aman ya sanki coxuk ayaklanip bogacak adami ocumu bu uyanirsa iki agu bugu yaparsin. Bide sizinki 6aylik baya oyalanirGelince bi sever onbeş yirmi dakka geri verir sonra bi kere daha alır bi 15 DKK falanda o zaman sever en iu ihtimalle sonrası hep bende .bazen akşam uyuttum derimki ben bi banyoya gideyim derim ya Uyanırsa der.
Ama ne işte aman Uyanırsa oyalayip kendi işinden kalacakya.yorgunum Uyanırsa ilgilenen en De kabulum yorucu çünkü işi.ama hafta sonunda olsa aynı cevapAman ya sanki coxuk ayaklanip bogacak adami ocumu bu uyanirsa iki agu bugu yaparsin. Bide sizinki 6aylik baya oyalanir
Aman bakmaya niyetleri yok oyle konusurlar benimkide bi wcye giriyom cocugu uyutup cocuk uyanip aglarmis bana sesleniyo cocuk uyandi diye ne yapabileceksem wcden insan bi kalkar bakar oyle aglatacaginaAma ne işte aman Uyanırsa oyalayip kendi işinden kalacakya.yorgunum Uyanırsa ilgilenen en De kabulum yorucu çünkü işi.ama hafta sonunda olsa aynı cevap
Aman baksalar ne olacak.bubusur yelek getir peçete getir.bu kokuyor isemis. Acmi bu......Aman bakmaya niyetleri yok oyle konusurlar benimkide bi wcye giriyom cocugu uyutup cocuk uyanip aglarmis bana sesleniyo cocuk uyandi diye ne yapabileceksem wcden insan bi kalkar bakar oyle aglatacagina
Bizimkide agladigi zaman hemen acmi bu diyo sanki bi o yuzden agliyolarAman baksalar ne olacak.bubusur yelek getir peçete getir.bu kokuyor isemis. Acmi bu......
Aman ona kalsa benim bebek doğduğundan beri ne doydu nede ısındıBizimkide agladigi zaman hemen acmi bu diyo sanki bi o yuzden agliyolar
Ay bisiden anlayip konussalar icim yanmazAman ona kalsa benim bebek doğduğundan beri ne doydu nede ısındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?