2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Ay bisiden anlayip konussalar icim yanmaz
Kız bi akıl ver uyuttum .yanına yattım ben tam içim geçmiş ağlayarak uyandı.kucagimda vizirdaniyor bezini değiştirmek için yatirdim ağladı.ne yapsam vizirsaniyor kafayı yucem artik

Kız bi akıl ver uyuttum .yanına yattım ben tam içim geçmiş ağlayarak uyandı.kucagimda vizirdaniyor bezini değiştirmek için yatirdim ağladı.ne yapsam vizirsaniyor kafayı yucem artik
Valla canim ne biliim dis kasimasi icin bisi yokmu sogutup versen kasisa rahatlar belki. Disi sanciyodur onun

Aman sanki bizden baskasi varda topik bize kaldi. +18imiz uymuyosa bizde geyikten kurtaririz
Şey gibi olduk misafirliğe gitmisiz de ev sahibi bizi bırakıp komşuya gitmiş gibi kaldık buradabir cümle ancak bu kadar devrik olur

Şey gibi olduk misafirliğe gitmisiz de ev sahibi bizi bırakıp komşuya gitmiş gibi kaldık buradabir cümle ancak bu kadar devrik olur
Anladim ben seni bosver. Bizim durum daha cok kadin gunune gitmisiz de bizden baska herkes baska odaya gitmis gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…