- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.661
Kız bi akıl ver uyuttum .yanına yattım ben tam içim geçmiş ağlayarak uyandı.kucagimda vizirdaniyor bezini değiştirmek için yatirdim ağladı.ne yapsam vizirsaniyor kafayı yucem artikAy bisiden anlayip konussalar icim yanmaz
Valla canim ne biliim dis kasimasi icin bisi yokmu sogutup versen kasisa rahatlar belki. Disi sanciyodur onunKız bi akıl ver uyuttum .yanına yattım ben tam içim geçmiş ağlayarak uyandı.kucagimda vizirdaniyor bezini değiştirmek için yatirdim ağladı.ne yapsam vizirsaniyor kafayı yucem artik
NapiyosunValla canim ne biliim dis kasimasi icin bisi yokmu sogutup versen kasisa rahatlar belki. Disi sanciyodur onun
Bebis kucakta emiyo sen napan bebis sakinledi mi birazP
Napiyosun
Ne gezer ayağıma koydunda salliyorum bahaneyle oturmuş oldum hiç halim kalmadı vallaBebis kucakta emiyo sen napan bebis sakinledi mi biraz
Atesi falan varmi baktinmiNe gezer ayağıma koydunda salliyorum bahaneyle oturmuş oldum hiç halim kalmadı valla
Ateşi yokAtesi falan varmi baktinmi
Aman iyi eline vereydin bisi agzina sokup kasisin disetlerini rahatlarAteşi yok
Huysuz ya veriyorum iki bakıyor bi istirip atıyor sonra yine uuhuuuuuAman iyi eline vereydin bisi agzina sokup kasisin disetlerini rahatlar
Aman sanki bizden baskasi varda topik bize kaldi. +18imiz uymuyosa bizde geyikten kurtaririzKızzey-mur bizim +18 lık biseyimiz kalmadı burda ne yapıyoruz kiz
Şey gibi olduk misafirliğe gitmisiz de ev sahibi bizi bırakıp komşuya gitmiş gibi kaldık buradaAman sanki bizden baskasi varda topik bize kaldi. +18imiz uymuyosa bizde geyikten kurtaririz
Anladim ben seni bosver. Bizim durum daha cok kadin gunune gitmisiz de bizden baska herkes baska odaya gitmis gibi olduŞey gibi olduk misafirliğe gitmisiz de ev sahibi bizi bırakıp komşuya gitmiş gibi kaldık buradabir cümle ancak bu kadar devrik olur
Bunlar bizi sevmiyordu da mecburiettenmi çağırdı acabaAnladim ben seni bosver. Bizim durum daha cok kadin gunune gitmisiz de bizden baska herkes baska odaya gitmis gibi oldu
Kiz yok hep o ozlem cadisinin yuzundenBunlar bizi sevmiyordu da mecburiettenmi çağırdı acaba
Sende numaralı vermek istemedin tabi burda bana kaldinKiz yok hep o ozlem cadisinin yuzundenferrace saolsun bi watsap grubu kursu millet oraya gitti. E ora daha kolay geliyo. Burda kimse kalmadi
Kiz yok ben watsap kullanmiyom yoksa verirdimSende numaralı vermek istemedin tabi burda bana kaldin
Gene burasi bunlara kalmisgeleyimde rahatinizi bozayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?