2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Aynen o kadar cok isterdim ki eskisi gibi %100guvenebilmeyi hic sorgulamamayi ama insan bi kere kaybettimi bitiyo bidaha geri gelmiyo
Ama hanı şey olur adam duzelir güvenini kazanım diye çaba harcar.seninkinden oda yok.bekleyip gorecez artık bunun altından ne çıkacak die

Ina gore sanal ortamda bir iki mesaj oda yalnızlıktan oldu.bu aldatma sayilmaz
Ya ben kadinlarla msjlasmalarini gormedim. Kadinlarin fotolarini begenmis sadece ama sonucta baska bi adresten falanda konusmus olabilir buna guvenemem sonucta arkadasina ballandira ballandira anlatiyodu sunu dediler sole guzel hatun sole dedim falan diye eger kocam paranoyak diilse olmayan biseyi olmus gibi solemez heralde ama iste ona sorunca ole biso yok biz sadece erkek muhabbeti yapiypduk dedi

Yorumsuzum.ama ateş olmayan yerden de duman çıkmaz

Yorumsuzum.ama ateş olmayan yerden de duman çıkmaz
Ya canim bi bayan arkadasiyla konusmalarini okudum kadinla arkadasi gibi diilde flort edercesine konusmus. Kadindan yuz bulsa belki lacka bi konusma olabilirmis. Onu okuduktan sonra konusmadim demesine inanmam zaten

Ya canim bi bayan arkadasiyla konusmalarini okudum kadinla arkadasi gibi diilde flort edercesine konusmus. Kadindan yuz bulsa belki lacka bi konusma olabilirmis. Onu okuduktan sonra konusmadim demesine inanmam zaten
E yanı.bazı insanları anlamak zor.tamam kabul yaptım bosluktaydim soyleydim. Hataydı bu son dese bundan iyiydi.inkar edince daha beter okuyor.ama anlamıyorlar iste

E yanı.bazı insanları anlamak zor.tamam kabul yaptım bosluktaydim soyleydim. Hataydı bu son dese bundan iyiydi.inkar edince daha beter okuyor.ama anlamıyorlar iste
Ya yok cnm kadinla konusmalarini soruyorum bana dedigi ben kimle nasil konusacagimi bilirim o benim 15 yillik arkadasim falan diyo. E ben 7yildir hayatindayim daha o kadina soyledigi laflarin yarisini duymadim esimden . Arkadasla konusmayi biliyonda esinle konusmakmi zoruna gidiyo. Bide normalde bole konusan bi adam olsa dicemki zaten herkesle bole konusur

Bu mesaji okuduğum sure boyunca kizim osturdu.sanırım oda bizimle aynı fikirde.ama en iyi cevabı o verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…