- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.921
Canim bana oglumda doktor cocugun kendisi mucadele edecekki bagisikligi gelissin sen onden ilac verince bunu engellersin demistiHemşire demiş kiz
Ben en son gittiğimde verdim sadece.ama alunci ay asiainda n korkuyorum biraz.Canim bana oglumda doktor cocugun kendisi mucadele edecekki bagisikligi gelissin sen onden ilac verince bunu engellersin demisti
Yada akşam git napiyosun nasılsın de.şey olur belki hanı içinden oda seni biseyler için sucluyorsa.belki Dank eder ben iyi yaklaşınca oda bana iyi yaklaşıyor.duElmem gerekir belkide falan der.Kesin kafayi carpti biyere. Iyi gormuyorum dersem bu defada demekki eski halim iyimis diyip eskiye falan doner allah korusun
Karma asilar ates yapabiliyo ama el mecbir yapacak bisi yok yaptircazBen en son gittiğimde verdim sadece.ama alunci ay asiainda n korkuyorum biraz.
Ay benim kocam ole nassin iyimisine cvp vermez ben yaklasinca o geri cekiyo kendini bende uzak duruyom. Acaba ondanmi degisti bu adamYada akşam git napiyosun nasılsın de.şey olur belki hanı içinden oda seni biseyler için sucluyorsa.belki Dank eder ben iyi yaklaşınca oda bana iyi yaklaşıyor.duElmem gerekir belkide falan der.
Tabi böyle olmayabilir de ben hayal kurdum sadece
E yanı olabilir akşam o cevap vermrsede sen git. Nasılsın de.her akşam git sor.cevabı alacağın güne kadar sır.ne kaybedersinAy benim kocam ole nassin iyimisine cvp vermez ben yaklasinca o geri cekiyo kendini bende uzak duruyom. Acaba ondanmi degisti bu adam
Kiz ben bu dedigini yillarca yaptim cvp aldigim tek gun olmadiE yanı olabilir akşam o cevap vermrsede sen git. Nasılsın de.her akşam git sor.cevabı alacağın güne kadar sır.ne kaybedersin
Tikandim vallaKiz ben bu dedigini yillarca yaptim cvp aldigim tek gun olmadi
Canim bence bu yaptigini kabul etmesede icten ice hatali oldugunu biliyor. Benimee kendimi bu yuzden geri cektigimi bildigi icin davranislarini degistirerek aklinca af diliyor benden iyi oluyo isteTikandim valla
İnşallah oyledirCanim bence bu yaptigini kabul etmesede icten ice hatali oldugunu biliyor. Benimee kendimi bu yuzden geri cektigimi bildigi icin davranislarini degistirerek aklinca af diliyor benden iyi oluyo iste
Benim aklima baska bisi gelmiyoİnşallah oyledir
Bekleyip gorecez anacim.zamanBenim aklima baska bisi gelmiyo
Ya aslinda baska bisi daha geliyo da onu dusunmek istwmiyomBekleyip gorecez anacim.zaman
Sen söyleyince benimde aklıma geldi.bilmiyorum aynı deyimi düşünüyoruz.düşünme onuYa aslinda baska bisi daha geliyo da onu dusunmek istwmiyom
Sen ne dusunuyonSen söyleyince benimde aklıma geldi.bilmiyorum aynı deyimi düşünüyoruz.düşünme onu
Gene. Bi haltlar yiyoda sanami caktirmayim diye yapiyorSen ne dusunuyon
Aynen bunu dusunuyodum. Suc bastirmayami calisiyo acaba diyeGene. Bi haltlar yiyoda sanami caktirmayim diye yapiyor
Dusunmeyelim bunu.ama aklimizin biryrrindede dursunAynen bunu dusunuyodum. Suc bastirmayami calisiyo acaba diye
Ya aslinda pekte sanmiyorum ama yinede guvenemiyomda bi taraftanDusunmeyelim bunu.ama aklimizin biryrrindede dursun
Güven duygusu bir kere sarsılmaya görsün.tamiri yoktur.Ya aslinda pekte sanmiyorum ama yinede guvenemiyomda bi taraftan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?