- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.961
Bıyıkları var yaniBenimkide beyazda ben dikkat etmedim hic demekki dikkat cekecek kadar yok
Uyaninca bakiim hic dikkat etmedimkiBıyıkları var yani
kiz zeymur bebenin orasina burasina dikkat etmiyon mu nasil bakion suratinaUyaninca bakiim hic dikkat etmedimki
Kiz yok bisi tuycukler varda ole biyik denecek bisi yok.bakmaz olurmuyum bakiyom iste olmayonca dikkatimide cekmemis demekki kulagindaki kili biliyom yakiz zeymur bebenin orasina burasina dikkat etmiyon mu nasil bakion suratina
Uyandım baktinmi biyiklimiUyaninca bakiim hic dikkat etmedimki
Valla tuycukten baska bisi yok kizimin biyiklarinda belli bile olmuyoUyandım baktinmi biyiklimi
Aman işte onu diyom zaten bıyık DEDİYSEK pala rustemin bıyığı değil heraldeValla tuycukten baska bisi yok kizimin biyiklarinda belli bile olmuyo
Kiz iste benimki belli olmuyo ama o tuycukler zaten olur ki sonucta vucudun heryerinde var. Oglumunkini sorarsan bak onunki baya biyikAman işte onu diyom zaten bıyık DEDİYSEK pala rustemin bıyığı değil heralde
Erkek adam olacak o kadarKiz iste benimki belli olmuyo ama o tuycukler zaten olur ki sonucta vucudun heryerinde var. Oglumunkini sorarsan bak onunki baya biyik
He ya bildigin sapsari biyiklari var oglumun tam kivirmalikErkek adam olacak o kadar
Az buyusun kızlara bıyık büker artikHe ya bildigin sapsari biyiklari var oglumun tam kivirmalik
Artik kizlarmi ogluma buker bumu kizlara bilmiyom cok fena bisi olacak o belliAz buyusun kızlara bıyık büker artik
Benim kızda olanlara gerdan kıracak belliArtik kizlarmi ogluma buker bumu kizlara bilmiyom cok fena bisi olacak o belli
Belkim benim oglanla karsilasirlar benimki biyuk burer seninki hgerdan kirarBenim kızda olanlara gerdan kıracak belli
Belkim benim oglanla karsilasirlar benimki biyuk burer seninki hgerdan kirar
Hayirdir keyfin yerinde ne kiviriyon
Yok can sıkıntısı kafama vurdu ne yaptığımı bilmiyorumHayirdir keyfin yerinde ne kiviriyon
Kiz uyudumu yatbuyusana sendeYok can sıkıntısı kafama vurdu ne yaptığımı bilmiyorum
Uyumadi uyuttugum odaya girince bagarmaya başlıyorKiz uyudumu yatbuyusana sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?