- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.901
Ikisinide uyuttum daha yeni bi oturacak firsatim oldu cok sukurSenin bebisler napiyor
Dinlen kız yazık sanaIkisinide uyuttum daha yeni bi oturacak firsatim oldu cok sukur
Dimi ama yazik bana yazik bana bu kacinci kazik banaaaa efkarlandim bi sarki seyediim dedimDinlen kız yazık sana
İyi yapıtında içinden Seyet çocuklar uyanmasinDimi ama yazik bana yazik bana bu kacinci kazik banaaaa efkarlandim bi sarki seyediim dedim
Icimden ettim zaten kiz kb geldi adam der bizim gelin siyirdi heralde diyeİyi yapıtında içinden Seyet çocuklar uyanmasin
Desin kız belki o zaman farkederler seniIcimden ettim zaten kiz kb geldi adam der bizim gelin siyirdi heralde diye
benim yavrum benim yanlis gormuyon. bir gelim dedim ne yapiomus bizim deli kari diye dusundum. bu arada deryadan haber var mi
Kbnin diil oglunun farketmesi lazim oda zor biraz.Desin kız belki o zaman farkederler seni
Yok cnm ya ne geldi ne aradi ne sordu. Sen naptin sinavlar bittimibenim yavrum benim yanlis gormuyon. bir gelim dedim ne yapiomus bizim deli kari diye dusundum. bu arada deryadan haber var mi
Sende durt adamı belkim gözü acilirKbnin diil oglunun farketmesi lazim oda zor biraz.
anladim cnm ne oldu acaba merak ediyorum. sinav gectide kalbim simdi but but diye atiyo. butlere calismaya baslicam bugunYok cnm ya ne geldi ne aradi ne sordu. Sen naptin sinavlar bittimi
Ay bide butmu var allah yardimcin olsun onlar be zamananladim cnm ne oldu acaba merak ediyorum. sinav gectide kalbim simdi but but diye atiyo. butlere calismaya baslicam bugun
İki aylık aşı demi.gitmeden önce kalpol vet kızBenimki aradi simdi yarin kizin asisi varmis ya yavruma kiyamam ben ates yapmaz insallah
Ne biliim sanki son zamanlarda var bazi degisimler ama emin olamiyorum. Mesela onceden az onceki gibi aramazdi eve gelince solerdi oda bana diil annesine simdi beni arayinca sasirmadim diilSende durt adamı belkim gözü acilir
Yok canim ben karsiyim ona bakarim atesine yukselmesi durmazsa oleİki aylık aşı demi.gitmeden önce kalpol vet kız
Alla alla bi gariplik var adamda akşam gelince yanına git nasılsın seni pek iyi gormuium bu aralar bi sıkıntı nmi var deNe biliim sanki son zamanlarda var bazi degisimler ama emin olamiyorum. Mesela onceden az onceki gibi aramazdi eve gelince solerdi oda bana diil annesine simdi beni arayinca sasirmadim diil
Hemşire demiş kizYok canim ben karsiyim ona bakarim atesine yukselmesi durmazsa ole
Kesin kafayi carpti biyere. Iyi gormuyorum dersem bu defada demekki eski halim iyimis diyip eskiye falan doner allah korusunAlla alla bi gariplik var adamda akşam gelince yanına git nasılsın seni pek iyi gormuium bu aralar bi sıkıntı nmi var de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?