- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.001
esmerimBide esmersen hepten kok salmistir senin killar vucuduna ayrilmak istememislerdir
Gicilanma huyuna git zamana bırak.Bilmiyomki valla giciklansammi sevinsemmi bilemedim. Bide boynumu falan sordu nasi oldun diye.
Kim kime gicik ne oluyoGicilanma huyuna git zamana bırak.
Oyle yapacam bakalim belki kopruyu gecene kadardir. Alacak verecek meselsi kalnayinca eskiye donerGicilanma huyuna git zamana bırak.
Benim koca huy degistirdi de ona giciklaniyom benKim kime gicik ne oluyo
Ben öyle birşey olduynuda sanmiyoumOyle yapacam bakalim belki kopruyu gecene kadardir. Alacak verecek meselsi kalnayinca eskiye doner
O hep gicik degilmiydiBenim koca huy degistirdi de ona giciklaniyom ben
Bakti sen taviz vermiyon yeni yontem deniyodurOyle yapacam bakalim belki kopruyu gecene kadardir. Alacak verecek meselsi kalnayinca eskiye doner
Bende sebebini anlamaya calisiyorum iste eger alacagini alip eskiye donerse derdi buymus dicem bendeBakti sen taviz vermiyon yeni yontem deniyodur
Adam gicikta bu aralar degisik davraniyor bende sebebini anlayamadigim icin giciklaniyorum altindan ne cikacak diyeO hep gicik degilmiydi
Sen ne dusunuyosun ne olabilir baskaBen öyle birşey olduynuda sanmiyoum
Sana ulasmak icin yeni yontem ariyordurAdam gicikta bu aralar degisik davraniyor bende sebebini anlayamadigim icin giciklaniyorum altindan ne cikacak diye
Ulasinca eskiye donermi diyosunSana ulasmak icin yeni yontem ariyordur
Valla emin değilim ama konunun sadece +18 bağlı olduğunu dusunmuyoumSen ne dusunuyosun ne olabilir baska
Baska neye bagli olabilir iste bende ne dusundugunu soruyorum sana belkide aklima gelmicak bi tarafyan bakiyosundur olayaValla emin değilim ama konunun sadece +18 bağlı olduğunu dusunmuyoum
Sen daha iyi bilirsin ama bana oyle geldiUlasinca eskiye donermi diyosun
Iste bilmiyorum ki bilsem zaten kesin bundan diyip kestirip atacam ama sanirim adama istedigini vermeden sonucu ogrenemicem benSen daha iyi bilirsin ama bana oyle geldi
Sen de dunden razisin vermeyeIste bilmiyorum ki bilsem zaten kesin bundan diyip kestirip atacam ama sanirim adama istedigini vermeden sonucu ogrenemicem ben
+18 için yapıyor olsa bu numarayı bir kere yutarsin bir kere için bu oyunlara girmezBaska neye bagli olabilir iste bende ne dusundugunu soruyorum sana belkide aklima gelmicak bi tarafyan bakiyosundur olaya
Ya yok sadece sonucu ondan baska yolla ogrenemicem diye dedin gonlum olsa simdi giderdim yanina bebeleri uyuttum herkes uyudu oh mis ama icimden gelmiyoSen de dunden razisin vermeyetabiki eger sonunda pisman olup uzulmiceksen olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?