2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

+18 için yapıyor olsa bu numarayı bir kere yutarsin bir kere için bu oyunlara girmez
Yani oda var hadi bikere amacina ulasti sonra eski haline donunce ben yine geri cekwcen kendimi bidahami iyi adam numaralarina yatacak e o zamanda ben zaten yemicem ustelik iuice sinirlenecem bu kisimlarinida dusunmustur heralde.

Arkadasim kendin icin yasa nasil mutlu oluyosan oyle yap kimse yi dusunmeden
Kendim icin bu sorunun cvbini bulmam lazim. Hatasini anladi da affettirmeyemi calisiyor yoksa derdi gonlunu eglemekmi bunun cvbini bilmeden ona yaklasamam ki ben. Biseylerbicin cabaliyorsa en azindan bi kiymetim oldugunu bilirim hic diilse diwr turlu iyice basit hissederim kendimi

Yani oda var hadi bikere amacina ulasti sonra eski haline donunce ben yine geri cekwcen kendimi bidahami iyi adam numaralarina yatacak e o zamanda ben zaten yemicem ustelik iuice sinirlenecem bu kisimlarinida dusunmustur heralde.
İstebonu diium o oyuna girerse hem seni basitleştirilmiş hem sen kaybeder.ne kadar öküz olursa olsun seni basitlesirecek bir karakterde olduğunu sanmıyorum.ayrıca isteği o olsa sana yanaşır bu yanasmiyormus konusuyor sadece

Evet yanasmiyor sadecenhal hatir sorup yaptiklarini anlatiyor gunluk sohbet havasinda yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…