- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.021
Yani oda var hadi bikere amacina ulasti sonra eski haline donunce ben yine geri cekwcen kendimi bidahami iyi adam numaralarina yatacak e o zamanda ben zaten yemicem ustelik iuice sinirlenecem bu kisimlarinida dusunmustur heralde.+18 için yapıyor olsa bu numarayı bir kere yutarsin bir kere için bu oyunlara girmez
Arkadasim kendin icin yasa nasil mutlu oluyosan oyle yap kimse yi dusunmedenYa yok sadece sonucu ondan baska yolla ogrenemicem diye dedin gonlum olsa simdi giderdim yanina bebeleri uyuttum herkes uyudu oh mis ama icimden gelmiyo
Kendim icin bu sorunun cvbini bulmam lazim. Hatasini anladi da affettirmeyemi calisiyor yoksa derdi gonlunu eglemekmi bunun cvbini bilmeden ona yaklasamam ki ben. Biseylerbicin cabaliyorsa en azindan bi kiymetim oldugunu bilirim hic diilse diwr turlu iyice basit hissederim kendimiArkadasim kendin icin yasa nasil mutlu oluyosan oyle yap kimse yi dusunmeden
İstebonu diium o oyuna girerse hem seni basitleştirilmiş hem sen kaybeder.ne kadar öküz olursa olsun seni basitlesirecek bir karakterde olduğunu sanmıyorum.ayrıca isteği o olsa sana yanaşır bu yanasmiyormus konusuyor sadeceYani oda var hadi bikere amacina ulasti sonra eski haline donunce ben yine geri cekwcen kendimi bidahami iyi adam numaralarina yatacak e o zamanda ben zaten yemicem ustelik iuice sinirlenecem bu kisimlarinida dusunmustur heralde.
Evet yanasmiyor sadecenhal hatir sorup yaptiklarini anlatiyor gunluk sohbet havasinda yaniİstebonu diium o oyuna girerse hem seni basitleştirilmiş hem sen kaybeder.ne kadar öküz olursa olsun seni basitlesirecek bir karakterde olduğunu sanmıyorum.ayrıca isteği o olsa sana yanaşır bu yanasmiyormus konusuyor sadece
Erkekler aptal değil.ama uzun vadede plan yapamazlar yapmazlar.o yüzden diyorum bunda başka birşey varEvet yanasmiyor sadecenhal hatir sorup yaptiklarini anlatiyor gunluk sohbet havasinda yani
Bekleyip gorucez yani baska yolu yokErkekler aptal değil.ama uzun vadede plan yapamazlar yapmazlar.o yüzden diyorum bunda başka birşey var
Iyi gecelerSize gunaydinbana iyi geceler
Sizsabahi yaptiniz sira bende bizimkinin uyumaya niyeti yok 1.30 saatIyi geceler
Allahtan kizim gece sorunsuz uyuyor gunduz uyumuyor ama cani saolsun hic diilse gece uykumu uyuyabiliyorum. Ama bugun asisi var.cok tirsiyorum.Sizsabahi yaptiniz sira bende bizimkinin uyumaya niyeti yok 1.30 saat
Olsun gece uyusunda sen de uykunu alirsin insallah sorunsuz atlatirsiniz asi olayiniAllahtan kizim gece sorunsuz uyuyor gunduz uyumuyor ama cani saolsun hic diilse gece uykumu uyuyabiliyorum. Ama bugun asisi var.cok tirsiyorum.
Insallah bakalim gelisiminide merak ediyorum buyudumu bakalim kucuk hanimOlsun gece uyusunda sen de uykunu alirsin insallah sorunsuz atlatirsiniz asi olayini
Gunaydin asidaydik simdi geldik insallah bi sikinti yasamayiz.Günaydın.
İnşallah yasamazsiniz.biz çok sıkıntı yasamamistikyasamamistik ana çocuktan çocuğa değişiyor isteGunaydin asidaydik simdi geldik insallah bi sikinti yasamayiz.
Simdilik uyuyo bakalim. Masallah guzel gelismis goz muayeneside yaptilar bi sikinti yok cok sukurİnşallah yasamazsiniz.biz çok sıkıntı yasamamistikyasamamistik ana çocuktan çocuğa değişiyor iste
Şimdi yapmazsa hiç yapmaz gibimr geliyor.çok iyi .kalcaya baktirdinizmiSimdilik uyuyo bakalim. Masallah guzel gelismis goz muayeneside yaptilar bi sikinti yok cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?