- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.041
Bi sorun yokmus cok sukur gormesine bakti onda da bi sorun yokmus ohhh cok sukur allahimŞimdi yapmazsa hiç yapmaz gibimr geliyor.çok iyi .kalcaya baktirdinizmi
Sağlıkla yaşasın kuzularimizBi sorun yokmus cok sukur gormesine bakti onda da bi sorun yokmus ohhh cok sukur allahim
Amin cumlemizinSağlıkla yaşasın kuzularimiz
Kız herifin garipliklerine devam ediyormuAmin cumlemizin
Valla en son garipligi benim lafimi dinlemesi oldu. Normalde pek sallamaz ama. Gerci bu bebisle ilgili biseydi sanirim onun icin onemsedi. Dun gece yanina gittigimde dra soracak sorularim var diyip soylemistim. Olurda unutursam o hatirlasin diye. Sabah ben unutmusum biseyi baktim bu soruyo sasirdim bende. Genelde hep baska seylerle ugrastigi icin kulagin birinden girer birinden cikardi soylediklerim bu sefer dinlemis bide aklinda tutmus. Ama dedigim gibi kizla ilgili oldugundan olabilirKız herifin garipliklerine devam ediyormu
Yok kız duyamayacağı varsa yine duymazdi o belliki seni dinlemişValla en son garipligi benim lafimi dinlemesi oldu. Normalde pek sallamaz ama. Gerci bu bebisle ilgili biseydi sanirim onun icin onemsedi. Dun gece yanina gittigimde dra soracak sorularim var diyip soylemistim. Olurda unutursam o hatirlasin diye. Sabah ben unutmusum biseyi baktim bu soruyo sasirdim bende. Genelde hep baska seylerle ugrastigi icin kulagin birinden girer birinden cikardi soylediklerim bu sefer dinlemis bide aklinda tutmus. Ama dedigim gibi kizla ilgili oldugundan olabilir
Gerci haklisin ben korunmayla ilgili soru soracam dedim dra oda ona sormana ne gerek var dedi. Dinlemese tepkide vermezdi.Yok kız duyamayacağı varsa yine duymazdi o belliki seni dinlemiş
Ay iyiki varım yoksa bu ayrıntıları dusunemicektinGerci haklisin ben korunmayla ilgili soru soracam dedim dra oda ona sormana ne gerek var dedi. Dinlemese tepkide vermezdi.
Simarma hemen tamam tamam iyiki varsinAy iyiki varım yoksa bu ayrıntıları dusunemicektin
Ayy iyiki doğmuşum iyiki 85 yılının o ağustos ayında o sperm yarısını ben kazanmisimSimarma hemen tamam tamam iyiki varsin
Iyiki simarma dedik secereni doktun be kizim. 30 olmusun be sen yaslisin benden abla diyim ben sanaAyy iyiki doğmuşum iyiki 85 yılının o ağustos ayında o sperm yarısını ben kazanmisim
Yok kız 85 ağustosunda yarısı kazanmisim 86 mayısında da dogmusumIyiki simarma dedik secereni doktun be kizim. 30 olmusun be sen yaslisin benden abla diyim ben sanakiz yoksa aslan burcumusun sen.
O zaman yoksa bogamisinYok kız 85 ağustosunda yarısı kazanmisim 86 mayısında da dogmusum
İkizlerO zaman yoksa bogamisin
Ayy hicte anlasamam ben ikizlerle.İkizler
Ay o diilde benim kiz akrep ve akreplerle hic anlasamam ben napcam bu kizla bilmemBelli oluyor
Allah sabır versin ama o iş dgisiir ya.karakter önemli birazdaAy o diilde benim kiz akrep ve akreplerle hic anlasamam ben napcam bu kizla bilmem
Illaki oyle tabi. Ya benim elti akrep hic sevmem karakteristik ozelliklerini gozum korktuAllah sabır versin ama o iş dgisiir ya.karakter önemli birazda
Bende aslanları hiç sevmem.bende korkmuştur aslan olursa kizim diye sukur olmadiIllaki oyle tabi. Ya benim elti akrep hic sevmem karakteristik ozelliklerini gozum korktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?