- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.061
Benim korktugum basima geldi bari terazi yada yay olsa dedim ama bori cok erkendi biride cok gec kaldik akrebeBende aslanları hiç sevmem.bende korkmuştur aslan olursa kizim diye sukur olmadi
Hayırlısı sonuçlarını bekleyip göreceğiz.ama arkadaş olmak farklı anne kız olmak farkliBenim korktugum basima geldi bari terazi yada yay olsa dedim ama bori cok erkendi biride cok gec kaldik akrebe
Evet anne kiz olunca daha cok kavga oluyoHayırlısı sonuçlarını bekleyip göreceğiz.ama arkadaş olmak farklı anne kız olmak farkli
Ama anneliginde ağırlığı olur. (Terlik meselesi)Evet anne kiz olunca daha cok kavga oluyo
Benim elim terlikten agirdir saolsunAma anneliginde ağırlığı olur. (Terlik meselesi)
Elimlr vurursam elim acır olmaz o yüzden en iyisi terlikBenim elim terlikten agirdir saolsun
Bak Ya ne dusunuyo cocuga kiyamam dwmiyoda terligi yapistiririm diyoElimlr vurursam elim acır olmaz o yüzden en iyisi terlik
Tamam ste elimlr vurursam eli acır bu seferde obbun hissettiği acıyı bildiri o zamanda kiyamam en iyisi terlikBak Ya ne dusunuyo cocuga kiyamam dwmiyoda terligi yapistiririm diyo
Illa dovecek cocuguTamam ste elimlr vurursam eli acır bu seferde obbun hissettiği acıyı bildiri o zamanda kiyamam en iyisi terlik
Hak getiremezsem doverimIlla dovecek cocugu
Insanin sinirleri zipliyo bazen ne yalan soliim benim ogluma bi tokat atmisligim var ama sonra bende aglicaktim nerdeyse.Hak getiremezsem doverim
Ya onun canı yanınca seninkide yaniyor.dövmek istermiyim ben çocuğumu.ama dovmem diyede büyük konuşamamaktadır çünkü bazen çok sabrını zorluyorlarInsanin sinirleri zipliyo bazen ne yalan soliim benim ogluma bi tokat atmisligim var ama sonra bende aglicaktim nerdeyse.
Ben ogluma gecen gun vurdum bitane. Kizi emziriyordum bisi yapmami istedi bende daha sonra yapacaimi soledim. Elinde bi oyuncak vardi aldi kizon kafasina firlatti. O sinirle bitane vurdum cok canim yandi ama engel olamadim o an sinirime.Ya onun canı yanınca seninkide yaniyor.dövmek istermiyim ben çocuğumu.ama dovmem diyede büyük konuşamamaktadır çünkü bazen çok sabrını zorluyorlar
Anlatmistin tokat kısmı hariç.olur yapacak bisey yok.ikisinde bebek arada denge kurmak çok zorBen ogluma gecen gun vurdum bitane. Kizi emziriyordum bisi yapmami istedi bende daha sonra yapacaimi soledim. Elinde bi oyuncak vardi aldi kizon kafasina firlatti. O sinirle bitane vurdum cok canim yandi ama engel olamadim o an sinirime.
Oyle valla ya bazen kafayi yicek gibi oluyorum fenalardayim rapor alacam hastaneden okula gitmemek icin heyet raporu vermiyolar kolay kolay bi tek psikiyatride sorun cikmiyomus ondan alalim dedik benim bu psikolojiyle o raporu almam hic zor olmaz heraldeAnlatmistin tokat kısmı hariç.olur yapacak bisey yok.ikisinde bebek arada denge kurmak çok zor
İnşallah sorun yaşamadan alırsın rapor.olmadı ücretli izine ayrilirsinOyle valla ya bazen kafayi yicek gibi oluyorum fenalardayim rapor alacam hastaneden okula gitmemek icin heyet raporu vermiyolar kolay kolay bi tek psikiyatride sorun cikmiyomus ondan alalim dedik benim bu psikolojiyle o raporu almam hic zor olmaz heralde
Ucretsiz izin almak istemiyorum aslinda ama mecbur kalirsam alirimİnşallah sorun yaşamadan alırsın rapor.olmadı ücretli izine ayrilirsin
Rapor alamazsan yapacak bisy yok u aylık bebeği de birakamazsinya çocuklara kayinvaldenmi bakacakUcretsiz izin almak istemiyorum aslinda ama mecbur kalirsam alirim
EvetRapor alamazsan yapacak bisy yok u aylık bebeği de birakamazsinya çocuklara kayinvaldenmi bakacak
Allah onada kolaylık versin işi zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?