2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Insanin sinirleri zipliyo bazen ne yalan soliim benim ogluma bi tokat atmisligim var ama sonra bende aglicaktim nerdeyse.
Ya onun canı yanınca seninkide yaniyor.dövmek istermiyim ben çocuğumu.ama dovmem diyede büyük konuşamamaktadır çünkü bazen çok sabrını zorluyorlar

Ya onun canı yanınca seninkide yaniyor.dövmek istermiyim ben çocuğumu.ama dovmem diyede büyük konuşamamaktadır çünkü bazen çok sabrını zorluyorlar
Ben ogluma gecen gun vurdum bitane. Kizi emziriyordum bisi yapmami istedi bende daha sonra yapacaimi soledim. Elinde bi oyuncak vardi aldi kizon kafasina firlatti. O sinirle bitane vurdum cok canim yandi ama engel olamadim o an sinirime.

Ben ogluma gecen gun vurdum bitane. Kizi emziriyordum bisi yapmami istedi bende daha sonra yapacaimi soledim. Elinde bi oyuncak vardi aldi kizon kafasina firlatti. O sinirle bitane vurdum cok canim yandi ama engel olamadim o an sinirime.
Anlatmistin tokat kısmı hariç.olur yapacak bisey yok.ikisinde bebek arada denge kurmak çok zor

Anlatmistin tokat kısmı hariç.olur yapacak bisey yok.ikisinde bebek arada denge kurmak çok zor
Oyle valla ya bazen kafayi yicek gibi oluyorum fenalardayim rapor alacam hastaneden okula gitmemek icin heyet raporu vermiyolar kolay kolay bi tek psikiyatride sorun cikmiyomus ondan alalim dedik benim bu psikolojiyle o raporu almam hic zor olmaz heralde

İnşallah sorun yaşamadan alırsın rapor.olmadı ücretli izine ayrilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…