- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.321
NiyeYok ama bide kasim anasi gibi davranmasan iyiydi
Kizim geleni kovmuyolarki diyeydin ya temmuz anasiyim diye
Aman alamadılar sanki temmuz anası olduğumu sendeKizim geleni kovmuyolarki diyeydin ya temmuz anasiyim diye
Anlamasalarda ben anlatirim senin ipligini pazara cikarmazsam icim rahat etmez bikereAman alamadılar sanki temmuz anası olduğumu sende
Hadi çıkar ipliğini pazarada eve ekngelir olsunAnlamasalarda ben anlatirim senin ipligini pazara cikarmazsam icim rahat etmez bikere
Nutkum tutulduSen onu bunu bosverde ben ne anlatcam sana. Bufun benim herif ilk defa kimse bisi demedwn kendi ozgur iradesiyle oglumla oyun oynadi. Ustelik cocuk falanda istemedi. Kendi cagirdi oglumu gel babacim senle oyun oynayalim diye.
Yok ole belestwn para kazanmak calis kazanHadi çıkar ipliğini pazarada eve ekngelir olsun
Aynen benimde agzim acik kaldi. 1000parca puzzle yapsalar bu kadar sasirmazdimmNutkum tutuldu
Allah rızası için abla durumumuz çok kotuYok ole belestwn para kazanmak calis kazan
Hadi canim hadi allah versinAllah rızası için abla durumumuz çok kotu
Verse dilenmeyiz herhaldeHadi canim hadi allah versin
Daha neler göreceğiz bakalimAynen benimde agzim acik kaldi. 1000parca puzzle yapsalar bu kadar sasirmazdimm
Valla basimiza tas yagacakDaha neler göreceğiz bakalim
Pis dilenci ne dileyeceksen allahtan dile onun vermediguni kul verirmiVerse dilenmeyiz herhalde
Allahım sen koru yarabbim.bekleyelim bakalım.bi gün grliptr hanım sen ypruldun ver ben emzirim kızı şebekesi dinlen derse anında affetValla basimiza tas yagacak
O zaman ben bunu hoc affedemem kiz nasi emzirsinAllahım sen koru yarabbim.bekleyelim bakalım.bi gün grliptr hanım sen ypruldun ver ben emzirim kızı şebekesi dinlen derse anında affet
Benimki uyudu artık ne zaman uyuyaniriz geri ne zaman uyuruz Allah bilirPis dilenci ne dileyeceksen allahtan dile onun vermediguni kul verirmi
Benim herif bi kere atletler aldiydi kucağına kaskatı kasildiydi benim kizO zaman ben bunu hoc affedemem kiz nasi emzirsinzaten benim kiz onun killi goguslerine yanasmaz bile
Sende yat dinlen bari ne geziyon burdaBenimki uyudu artık ne zaman uyuyaniriz geri ne zaman uyuruz Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?