- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.341
Benim kizda babasi ne zaman opecek olsa suratini eksitiyo kuzuma batiyo sakali biyigiBenim herif bi kere atletler aldiydi kucağına kaskatı kasildiydi benim kiz
Bacaklarimi uzattim yatiyorum. Ama uyuyamama birazdan herif gelir .bu garibe dinlenmek uyumak haram.allahtan herif sabah ellemiyorda o zaman uyuyorum birazSende yat dinlen bari ne geziyon burda
Benim kızda benim yüzümü emer böyle dudağını deydirir öper gibi babasına da ağzını açar o yüzünü yanastirinca kafasını çevirir.Benim kizda babasi ne zaman opecek olsa suratini eksitiyo kuzuma batiyo sakali biyigi
Iyi iste oda bisey. Yemek falanda hazirlican daha adama amaan kadina oturmak yokBacaklarimi uzattim yatiyorum. Ama uyuyamama birazdan herif gelir .bu garibe dinlenmek uyumak haram.allahtan herif sabah ellemiyorda o zaman uyuyorum biraz
Senden sut kokusu aliyodur bide kaymak gibi surat yapisoyodur garibim.Benim kızda benim yüzümü emer böyle dudağını deydirir öper gibi babasına da ağzını açar o yüzünü yanastirinca kafasını çevirir.
Yok anacimnyok.ben eşime diyorum valla ben olursem hemen gommeyin iki gün evde yatırın dinleneyim diyorumIyi iste oda bisey. Yemek falanda hazirlican daha adama amaan kadina oturmak yok
Ay anam benimki olursem gommezde tembelliginden yataktan kalkamazkiY
Yok anacimnyok.ben eşime diyorum valla ben olursem hemen gommeyin iki gün evde yatırın dinleneyim diyorum
Allah yardimcin olsun hadi bak sen isineBana rahat yok herif geldi ki uyandı.uykuyu alamadı ağlayıp duruyor
Kendi odamda kendi yatağında kendi kizim tarafından yolunmakla mesgulum.sen nerdesinMazef nerelerdesin
Kv nin yataginda solumda oglumu kucagimda kizimi uyutmakla mesgulumKendi odamda kendi yatağında kendi kizim tarafından yolunmakla mesgulum.sen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?