- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.301
Görmemezlikten gelmesin o zamanKiz ole sacma sorumu olur adam kormu goruyo zaten
O gorur gormek istedigini istemezsede gozune soksan gormezGörmemezlikten gelmesin o zaman
Kizi emziriyom sen napiyonNapiyon
Bende çok vizirdaniyor du uyuttum napimKizi emziriyom sen napiyon
Iyi uyuyo valla ilerde istesende uyumicakBende çok vizirdaniyor du uyuttum napim
Uyumadigida oluyor ama genelde iki saatte bir uyuyor.bu ara huy değiştirdi uç saati buluyor bazen uyanık kalma suresi. Napim bi süreden sonra onun içinde zor oluyorIyi uyuyo valla ilerde istesende uyumicak
Normal artik gittikce azalir uyuma suresiUyumadigida oluyor ama genelde iki saatte bir uyuyor.bu ara huy değiştirdi uç saati buluyor bazen uyanık kalma suresi. Napim bi süreden sonra onun içinde zor oluyor
Yoruluyorum artık.oyalayacak birşey bulamıyorum.artık kendimi de oyalayaniyorum kucagimda taşımaktan kolların. Agriyor.su iki ay gecseydi en azindanNormal artik gittikce azalir uyuma suresi
Gecer gecer insallah az kaldi ya sabirYoruluyorum artık.oyalayacak birşey bulamıyorum.artık kendimi de oyalayaniyorum kucagimda taşımaktan kolların. Agriyor.su iki ay gecseydi en azindan
Bebek emziriyom sen napiyonNoruyon
Senin kizfa bugün memeyi bırakmadı sanırım.benimkide uykum geldi diye agliyor uyutmaya çalışıyorum uyutma diye agliyor. Honiyi takmama az kaldiBebek emziriyom sen napiyon
Uyumadi bi turlu uyumadikcada meme istiyo. Bu kizlar canimiza okuyolar saolsunlarSenin kizfa bugün memeyi bırakmadı sanırım.benimkide uykum geldi diye agliyor uyutmaya çalışıyorum uyutma diye agliyor. Honiyi takmama az kaldi
Ben o ayda uyuurken çok zorlanirdim sonra gectiydi amaUyumadi bi turlu uyumadikcada meme istiyo. Bu kizlar canimiza okuyolar saolsunlar
Buda gececek illaki. Len deli kari napiyon swn bizim topikte hasedinden catladin dimiBen o ayda uyuurken çok zorlanirdim sonra gectiydi ama
Temmuz anası giremez diye kuralmi varBuda gececek illaki. Len deli kari napiyon swn bizim topikte hasedinden catladin dimi
Yok ama bide kasim anasi gibi davranmasan iyiydiTemmuz anası giremez diye kuralmi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?