- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.281
Bu devirde ole olmayan komsumu kaldi eskidenmis o cat kapi gezmeler falan. Kiz benim koca apartmana gecici yonetici secilmis. Neyine guvenip sectilerse. O kadar tembel adam nasi yapacaksaSenin esinde bir hos .benimkiler toplu çağırınca gelir öyle bir sorunumuz yok yanı ama gel Gorki bir ay çıkmayı evden gelip kalmazlar kapıyı nasılsın diye
Mesajla halleder o herseyiBu devirde ole olmayan komsumu kaldi eskidenmis o cat kapi gezmeler falan. Kiz benim koca apartmana gecici yonetici secilmis. Neyine guvenip sectilerse. O kadar tembel adam nasi yapacaksa
Şey yes to the dras gibi bi program var tntde gelinlik programı bunlar nisanliymisBu ne kiz
Biliyom o programi cok yakismislarŞey yes to the dras gibi bi program var tntde gelinlik programı bunlar nisanliymis
Bende çok yakistirdim. adam kamyon soforu gibiBiliyom o programi cok yakismislar
Millet kapiya geliyo yok para verecez yok kira getirdik. Bide tembihliyo tanimadiginiza kapi acmayin diye. E ben kimseyi tanimiyomki apartmanda. Kimseye kapi acmiyom.Mesajla halleder o herseyi
Yok kamyon soforu diilde kroyum ama para bende gibi bi tipBende çok yakistirdim. adam kamyon soforu gibi
Ne diyebiliriz ki aşkın gözü kordurYok kamyon soforu diilde kroyum ama para bende gibi bi tip
Canim ben adamin goruntusune soyledim gobul sevdikten sonra bizeneNe diyebiliriz ki aşkın gözü kordur
O zaman milletten akşam getirsin parayuMillet kapiya geliyo yok para verecez yok kira getirdik. Bide tembihliyo tanimadiginiza kapi acmayin diye. E ben kimseyi tanimiyomki apartmanda. Kimseye kapi acmiyom.
Adamın tipide soylemeyeceksiniz gibi değil hanıCanim ben adamin goruntusune soyledim gobul sevdikten sonra bizene
Kapiya yine o bakmiyokiO zaman milletten akşam getirsin parayu
Ne hali varsa gorsun o zamanKapiya yine o bakmiyoki
Bugun uyanmis odadaydik biz cocuklarla geldi yanimiza oturdu biraz bakindi falan gitti sonra pek huyu diildir yanimiza gelmekNe hali varsa gorsun o zaman
Bisey dedimi pekiBugun uyanmis odadaydik biz cocuklarla geldi yanimiza oturdu biraz bakindi falan gitti sonra pek huyu diildir yanimiza gelmek
Sorsayfin kız Büyümüşmü diyeYok demedi oyle bakti napiyoz diye kizi sevdi oglani sevdi bakindi gitti
Kiz ole sacma sorumu olur adam kormu goruyo zatenSorsayfin kız Büyümüşmü diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?