- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.381
Ya tam ustune basin. Eldede orguler dedikodu yapiyoruzKızlarrrrr...
Ne yapıyorsunuz?
Valla öyle bir hava vermişiniz ki sanki ohh çay demlenmiş bebekler uyutulmuş, kısırlar börekler poğaçalar pastalar yapılmış...
Keyif : )
Ya tam ustune basin. Eldede orguler dedikodu yapiyoruz
Masallah bacim kac kardes senin kocafilİki tane benden büyükler.uzaktalar zaten. Fazla gorusmuyoruz.baramsa seyranda
Napalim sayfada yazan eden ugrayan bile yok sayfa kapanmasin yasasin diye kendimizi feda ettik. Tek derdimiz bu yaniOhhh sefanız olsun : )
Napalim sayfada yazan eden ugrayan bile yok sayfa kapanmasin yasasin diye kendimizi feda ettik. Tek derdimiz bu yani
5Masallah bacim kac kardes senin kocafil
Masallah. Seninki en kucugu diildir insallah
Benimki ortaaMasallah. Seninki en kucugu diildir insallah
İki kızdan sonra ilk oglanya dirduncuyle arasında 8-9 yıl varAman iyi kucukler pek bi nazli oluyo seninkide nazli ya acep ondanmi dedim
Himm oda ayri naz sebebi. Anlasildi. Benimkide ilk cocuk bide kucukken hastalik falan gecirmis baya bi nazlidir kendisiİki kızdan sonra ilk oglanya dirduncuyle arasında 8-9 yıl var
Yanı benin esin çekmiş biraz.çok üzülmüş zamanindaHimm oda ayri naz sebebi. Anlasildi. Benimkide ilk cocuk bide kucukken hastalik falan gecirmis baya bi nazlidir kendisi
Seninkimi benimkimi kiz anlamadim onuYanı benin esin çekmiş biraz.çok üzülmüş zamaninda
Benim eşim be seninkinin nerden bilim benSeninkimi benimkimi kiz anlamadim onu
Ne biliim be hastaymis dedim ya ona istinaden mi yazdin dedim ole bi yazmissin kiBenim eşim be seninkinin nerden bilim ben
Valla bebeğim o kadar gicigimki ona obyuzden esinle ilgili ne dersen de ona uzulmem simdilijNe biliim be hastaymis dedim ya ona istinaden mi yazdin dedim ole bi yazmissin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?