- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.401
E adam düzelmeye başladı.duzelincedemi gıcık olmaya devam edimSimdilik diyip bide acik kapi birakiyon bakiyomda
Yok etme tabi de benim kocamdan pek umidim yok ondanE adam düzelmeye başladı.duzelincedemi gıcık olmaya devam edim
Cilmadik candan ümit kesilmezYok etme tabi de benim kocamdan pek umidim yok ondan
Orasi da oyleCilmadik candan ümit kesilmez
Olmadı ben planı yaptım.duElmezse herifi bosuyorsun sonra biz evleniiruZ sen eş durumundan ankaraya geliyorsun oğlanı krese veriyoruz ben kızlarıma gül gibi bakarimOrasi da oyle
Senin koca nerde oluyo bu aradaOlmadı ben planı yaptım.duElmezse herifi bosuyorsun sonra biz evleniiruZ sen eş durumundan ankaraya geliyorsun oğlanı krese veriyoruz ben kızlarıma gül gibi bakarim
İsteSenin koca nerde oluyo bu arada
Adama kumami gelcwm ben yani
Buralarda sana ev buluuz kizim okula giderken sen kızı bana getirirsinAdama kumami gelcwm ben yani
Bu konuda bide izmirli arkadastan teklid vardi degerlendirip karar veriim bariBuralarda sana ev buluuz kizim okula giderken sen kızı bana getirirsin
İzmir pahalı ankara ucuzBu konuda bide izmirli arkadastan teklid vardi degerlendirip karar veriim bari
Kiz ankara da buraya yakin zirt pirt cikip gelmesin bu oralaraİzmir pahalı ankara ucuz
Tabiki gelecek adamın çocukları burdaKiz ankara da buraya yakin zirt pirt cikip gelmesin bu oralara
Haklisin.senin ortmen puanın kacOyle ikide bir istemem. Azcik uzak olsun. Tatillerde falan gorur. Onu bizi kaybetmeden dusunecekti
Bilmiyomi kiz. Bakmadim ne zamandir. Ama daha tayin hakkim yok. Ucretsiz izin alinca o sure sayilmiyo ya ondan daha tayin isteyemiyomHaklisin.senin ortmen puanın kac
Puanın dusukse ankaraya gelmen zor.sana koca bulmak lazimBilmiyomi kiz. Bakmadim ne zamandir. Ama daha tayin hakkim yok. Ucretsiz izin alinca o sure sayilmiyo ya ondan daha tayin isteyemiyom
Branstan kurtaririm belki de bosanmadan yeni koxami buluyon banaPuanın dusukse ankaraya gelmen zor.sana koca bulmak lazim
Ankara grl diye uğraşıyordum yaranamiyoruzBranstan kurtaririm belki de bosanmadan yeni koxami buluyon bana
Once herifi bosayaydim anam daha fol yok yumurta yok bide yeni koca buluyon. Hem ben bidaha evlenmem anamAnkara grl diye uğraşıyordum yaranamiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?