- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.421
Msjini okuduktan sonra kosarak wcye gitmem gerekti nedenseHazırlan iğrenç espiri yapıyorum
Herife şöyledir akşam gelirken yumurta alıp gelsin ortaya koyun en azından ortada fol olmazsa yumurta olur
Ama ben uyarmistimMsjini okuduktan sonra kosarak wcye gitmem gerekti nedense
Bu kadarini beklemiyodum. Hazirlik yapilacak bi espiri diildiAma ben uyarmistim
O senin probleminBu kadarini beklemiyodum. Hazirlik yapilacak bi espiri diildi
O hobisi olmayan bebek varmiki. Benim oglumda oyleydi. Bez firmalarina calisiyo bizim veletlerBenim kızın temiz beze kaka yapma gibi bir hobisi var seninkindede varmı o
Bak simdi kararsiz kaldim ya. Buda seninkiyle yarisir yani
Kavgami istiyon hadi edek zaten kiz 5dakka durmuyo sinirim cikar bariNerdesiniz kizlar ay kavga etcek kimsede yok
Nooo en birinci benimmmBak simdi kararsiz kaldim ya. Buda seninkiyle yarisir yani
Okay bebegim sen ole diyosan it is so.Nooo en birinci benimmm
Evet kavga edekKavgami istiyon hadi edek zaten kiz 5dakka durmuyo sinirim cikar bari
Hayir mavi cantali benim mavi benim ensevdigim renk o benimEvet kavga edekmavi cantali olan benim
YupyyyOkay bebegim sen ole diyosan it is so.
Bundan bile kavga cikar iyi ozam bi kurus fazla olsun kirmizi benim olsunHayir mavi cantali benim mavi benim ensevdigim renk o benim
Kavga etmek istemiyomuydun bende hemen baslatiim dedimBundan bile kavga cikar iyi ozam bi kurus fazla olsun kirmizi benim olsun
Yok once cantamin rengi belli olsun ona gore vurcamKavga etmek istemiyomuydun bende hemen baslatiim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?