2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Ya ne zamandir bahsediyom ya boynum cok kotu diye. Buna gittim yine biraz masaj yapsin diye. Bi eli bilgisayarda bi eli boynumda masaj yapiyo guya. Goz bilgisayarda biseylere bakmak icin duruyo incelemeye calisiyo bu arada bana masaji birakiyo falan. Yeter bu kadar masaj dedim ittirdim elini ciktim geldim.ya biliyo ne kadar agrim oldugunu. Bi 5dakka diil yapacagi sey. Bilgisayarmi kaciyo baktigi seymi. Yorgunum uykusuzun zaten. Iki ovsunda yatiim diye bekliyom. O orda baska seyle ugrasiyo. Sinir oldum ya

Muskalar geri tedavüle girdi herhalde

Muskalar geri tedavüle girdi herhalde
Ya muska bunun beyninde. Okuzluk ruhunda olunca bi insanin muskaya gerek yokki. Aksamdan beri kiz agliyo susmuyo. Geliyo niye agliyo diyo baska bisey yok. Gazi vardir diye bi kimyon falan kaynatmis. Yaptigi bu. Kollarim kopuyo kizi tasicam diye. Omzum zaten bitti artik. Hersey zor geliyo beyimize.

Sakin ol.bunalmisim sen.sarma herife.yada şar şimdi al biraz tut şunu kolum koptu de bi on dakka kafani köy.ama ver çocuğu birine biraz uzaklas

Sakin ol.bunalmisim sen.sarma herife.yada şar şimdi al biraz tut şunu kolum koptu de bi on dakka kafani köy.ama ver çocuğu birine biraz uzaklas
Bunaldim evet bunu sen yazdiklarimsan anlayabiliyosan benim kocam olacak adamin coktan anlamasi lazim dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…