- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.581
Here i am
Evet dün gece uyumak için yatağa gittiğimde gerçekten uyudum
Kizim uyudu is yapamiyom bari buraya bakam dedimNapiyon erkencisin
Senin konu ne kiz bisimi kaciriyom. Omzum cok fena benimkine masaj yaptiriyodumzey-mur benim konumu alıp gelir şimdi
Oh yarasin devami gelir insallahEvet dün gece uyumak için yatağa gittiğimde gerçekten uyudum
Saat kac kiz orda. Tam olarak kac saat fark var orayla bura arasindaKizim uyudu is yapamiyom bari buraya bakam dedim
Ohh cok sukurEvet dün gece uyumak için yatağa gittiğimde gerçekten uyudum
Kökü kökü tel düzeltmiş.iyi yapsın öküzSenin konu ne kiz bisimi kaciriyom. Omzum cok fena benimkine masaj yaptiriyodum
Kokunumu demek istedin kizBen demiştim dimi kokumu alır diye
Karisti herseyKokunumu demek istedin kiz
Yirtunma bacim bu gidisle iyice sacmalican anladik biz koku oldugunuKökü kökü tel düzeltmiş.iyi yapsın öküz
Kafa duzeldi tabi normale döndun cok sükürBencede çok sukur.bir hafta gider artık bu bana.öğlen kızı uyuuncada banyo oldum ohh miss.@zey-mur artık kocana atabilirim gözüme hiç melek gelmiyor
Yok bacim 2 gündür konusmuyodum. Agriya dayanamadim gittim emir verdim bana masaj yap diye sesini cikarmadan masaj yaptu. Biliyo sucunuHmm masaj sonu nereye varcak acaba
Kız belki senin herif tatlı dilden anlamıyordu belki emir istiyordur.hanı köpeğe komut verilurya öyle şeyler istiyordur belki.Yok bacim 2 gündür konusmuyodum. Agriya dayanamadim gittim emir verdim bana masaj yap diye sesini cikarmadan masaj yaptu. Biliyo sucunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?