- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.601
Yok kiz salmadim o benim ter kokum. Les gibi terledim. Salsam burda saglam adam kalmaz. Msj falan yazaman yaniOrtalık çok pis koktu.genemi saldinzey-mur topikte başkası varken yapma demiyormuyum ben sana
Git yıkan be bizi ter kokusuyla bogacak hatunYok kiz salmadim o benim ter kokum. Les gibi terledim. Salsam burda saglam adam kalmaz. Msj falan yazaman yani
Ben onu kesfetim zaten cnm. Ben bunun yedigi haltlari ogrenmeden evvel essegi gibi pesinde dolaniyodum. Yedigi onunde yemedigi ardindaydi. Ögrenince buna 5 karis surat yaptim. Canim cicim demeyi biraktim. Pesinde dolanmadim. Bi baktim bu benim pesimde dolaniyo. Arada eseklik yapiyo ama hala pesimdeKız belki senin herif tatlı dilden anlamıyordu belki emir istiyordur.hanı köpeğe komut verilurya öyle şeyler istiyordur belki.
Bence onun cani dayak istiyoooKız belki senin herif tatlı dilden anlamıyordu belki emir istiyordur.hanı köpeğe komut verilurya öyle şeyler istiyordur belki.
Surundur o zaman kizBen onu kesfetim zaten cnm. Ben bunun yedigi haltlari ogrenmeden evvel essegi gibi pesinde dolaniyodum. Yedigi onunde yemedigi ardindaydi. Ögrenince buna 5 karis surat yaptim. Canim cicim demeyi biraktim. Pesinde dolanmadim. Bi baktim bu benim pesimde dolaniyo. Arada eseklik yapiyo ama hala pesimde
Kacan kovalanir diyosun yaniBen onu kesfetim zaten cnm. Ben bunun yedigi haltlari ogrenmeden evvel essegi gibi pesinde dolaniyodum. Yedigi onunde yemedigi ardindaydi. Ögrenince buna 5 karis surat yaptim. Canim cicim demeyi biraktim. Pesinde dolanmadim. Bi baktim bu benim pesimde dolaniyo. Arada eseklik yapiyo ama hala pesimde
Aynen oyle yapiyorum zaten. Onceden trip yapinca kavga cikariyodu simdi trip yapiyom canim isteyince konusuyom bisi diyemiyoSurundur o zaman kiz
Aci yemeklere tat verir kiz. Dozunda aci iyidir fazlasi basur yaparYıllar yılı dert yolunda ben acılar kadiniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?