2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Kız belki senin herif tatlı dilden anlamıyordu belki emir istiyordur.hanı köpeğe komut verilurya öyle şeyler istiyordur belki.
Ben onu kesfetim zaten cnm. Ben bunun yedigi haltlari ogrenmeden evvel essegi gibi pesinde dolaniyodum. Yedigi onunde yemedigi ardindaydi. Ögrenince buna 5 karis surat yaptim. Canim cicim demeyi biraktim. Pesinde dolanmadim. Bi baktim bu benim pesimde dolaniyo. Arada eseklik yapiyo ama hala pesimde

Surundur o zaman kiz

Kacan kovalanir diyosun yani

Ya benim tel kafayi yedi yada kk beni istemiyo. Ikide bir cikiyom. Geri girmek zorunda kaliyom. Bi bakiyom yazdigim msjlar gitmemis.

Kocana soyle insan karisinin sagligi icin zevklerinden vaz gecer yemeyiversin oda aci

Olma kiz kocan sonucta öküz mökuz ama en azindan sana verdigi degeri belli ediyo.(ediyo dimi kiz yoksa kafa göz dalalim)

Ay ne bilim bazen değer vermiyor gibi.bazense benmi haksızlık yapıyorum diyorum.ama bugün gicigim ya dal gitsin.cumartesi sabah banyo olun diye niyetlendim.kalktim bi baktım kız uyanmış.izin niye uyansin ben banyo olacaktın dedim.sonra olursun dedi.akşam ben bakarim sen banyo ol dedi bende dedin ben biliyorum o akşamları dedim bakmiormuyum dedi bisy demioum dedim.akşam oldu çit yok.beli agriyor bide.sonra 11 den sonra olgusunu banyo yaptı.ben yattım öyle yilismasin diyede uyuyor numarası yaptım.pazar günü sutum yokya sütlaç falan yap dedi.aslında ben bi duş alsam iyi olur dedim.gene çit yok.pazara öyle geçti.bugün kızı uyuttim yapapa salap banyo oldum.napim ben simdi hadi gıcık olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…