2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Adam en azindan ben bakarim demis sen laf edincede kirilmis demekki. Hic yoktan iyidir. Sonrasinda sen diince ben bakiim gir dese iimis ama onuda sen beceremiyon diince soylememis demekki. Iki nazlan ama cokta süründürme adami. Önünde benim kocam örnegi var. İyı düsün

Yok kizim bakmaz o.bildiğim için laf sokumda belli o zaman bakar diye ben öyle söyledim.ama bak yanilmadim.yeni lafını sokmak için fırsat bekliyorum

Hicbiride lafin altinda kalmaz zaten erkeklik gururlari var ya beyefendilerin
Yok gii bu laf soktuymu yada soktugum lafta ne olduğunu anlamıyor.o yüzden zevkte alamiyoum.ama benim esimdede var laf ebeliği yapıp üste cokmalar

Iste ben bosa dememisim ayni benimki diye benimkide boga. Simdi anlasiliyo bizim frekanslar niye tutuyo. Derdimiz ortak:))

Evet farkindayim. Bence bizi birbirimize ceken sey öküz ay pardon boga kocalarimiz

Bencede damdan düşeni damdan düşen anlar
Aynen . Simdi senin kocani neden burnunun bu kadar dik oldugunu daha iyi anliyorum. Tipik boga ozelligi. Boganin en bilindik özelligi cok iyi baba olmalari biliyonmu. Bide cok sadik olmalari. Bu benim kocada tutmadi acaba yükselenindemi bi bozukluk varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…