- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.621
Adam en azindan ben bakarim demis sen laf edincede kirilmis demekki. Hic yoktan iyidir. Sonrasinda sen diince ben bakiim gir dese iimis ama onuda sen beceremiyon diince soylememis demekki. Iki nazlan ama cokta süründürme adami. Önünde benim kocam örnegi var. İyı düsünAy ne bilim bazen değer vermiyor gibi.bazense benmi haksızlık yapıyorum diyorum.ama bugün gicigim ya dal gitsin.cumartesi sabah banyo olun diye niyetlendim.kalktim bi baktım kız uyanmış.izin niye uyansin ben banyo olacaktın dedim.sonra olursun dedi.akşam ben bakarim sen banyo ol dedi bende dedin ben biliyorum o akşamları dedim bakmiormuyum dedi bisy demioum dedim.akşam oldu çit yok.beli agriyor bide.sonra 11 den sonra olgusunu banyo yaptı.ben yattım öyle yilismasin diyede uyuyor numarası yaptım.pazar günü sutum yokya sütlaç falan yap dedi.aslında ben bi duş alsam iyi olur dedim.gene çit yok.pazara öyle geçti.bugün kızı uyuttim yapapa salap banyo oldum.napim ben simdi hadi gıcık olma
Yok kizim bakmaz o.bildiğim için laf sokumda belli o zaman bakar diye ben öyle söyledim.ama bak yanilmadim.yeni lafını sokmak için fırsat bekliyorumAdam en azindan ben bakarim demis sen laf edincede kirilmis demekki. Hic yoktan iyidir. Sonrasinda sen diince ben bakiim gir dese iimis ama onuda sen beceremiyon diince soylememis demekki. Iki nazlan ama cokta süründürme adami. Önünde benim kocam örnegi var. İyı düsün
Rahatlicaksan sok anam laflari. Müstahak bu erkeklereYok kizim bakmaz o.bildiğim için laf sokumda belli o zaman bakar diye ben öyle söyledim.ama bak yanilmadim.yeni lafını sokmak için fırsat bekliyorum
Aman benin herife ağız tadıyla lafda sokulmazRahatlicaksan sok anam laflari. Müstahak bu erkeklere
Hicbiride lafin altinda kalmaz zaten erkeklik gururlari var ya beyefendilerinAman benin herife ağız tadıyla lafda sokulmaz
Yok gii bu laf soktuymu yada soktugum lafta ne olduğunu anlamıyor.o yüzden zevkte alamiyoum.ama benim esimdede var laf ebeliği yapıp üste cokmalarHicbiride lafin altinda kalmaz zaten erkeklik gururlari var ya beyefendilerin
Seninkinin jeton gec dusuyo demekki.Yok gii bu laf soktuymu yada soktugum lafta ne olduğunu anlamıyor.o yüzden zevkte alamiyoum.ama benim esimdede var laf ebeliği yapıp üste cokmalar
Aslında zekidir ama.düz mantık işte.ama.kavga et haklı olduğun konudan haksız cikarsin.Seninkinin jeton gec dusuyo demekki.
Aaa ayni benim kocam. Seninkinin burcu ne kizAslında zekidir ama.düz mantık işte.ama.kavga et haklı olduğun konudan haksız cikarsin.
BogaAaa ayni benim kocam. Seninkinin burcu ne kiz
Senin burcun neyIste ben bosa dememisim ayni benimki diye benimkide boga. Simdi anlasiliyo bizim frekanslar niye tutuyo. Derdimiz ortak:))
Hheyaa hiç anlasamiyoruzSeninkini biliyom. Hatta ikizlerle anlasamam ben
Bencede damdan düşeni damdan düşen anlarEvet farkindayim. Bence bizi birbirimize ceken sey öküz ay pardon boga kocalarimiz
Aynen . Simdi senin kocani neden burnunun bu kadar dik oldugunu daha iyi anliyorum. Tipik boga ozelligi. Boganin en bilindik özelligi cok iyi baba olmalari biliyonmu. Bide cok sadik olmalari. Bu benim kocada tutmadi acaba yükselenindemi bi bozukluk varkiBencede damdan düşeni damdan düşen anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?