2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

@Ayaklarim3kilo kiz nelerdesin gelde iki lafin belini kirak
Ayıptır yazması benim kız uyumaya başladı.öğlen 12 de yatıp gece 10da kalkıyor sonra yıkanıp geri sabah 8de kalkıyor. (aralarda besliyorum tabii) o kadar yorgun düşmüşüz ki hep yataktayız, bir tek sabah 8_12 arası salona gidiyoruz.
Evde kalorifer patladı, dışarsı buz.
3 gündür tuvaletimi bile tutuyorum, odaya ısıtıcı kurduk yataktan artık hiç çıkmıyoruz.
Uyku uykuyu getirirmiş valla, eşim geliyor evi toplayıp yemek yapıyor gece 10_11 gibi kalkıp yiyorum, o da kızla hasret gideriyor.
O yüzden nete bile girmiyorum uyumaktan.
Bir aya da ev taşıyoruz, yani anlayacağın anan kim baban nerde, öyle bir koşkoş içindeyiz. İyisiniz inşallah siz de.

Reactions: GCA
Oh ne guzel bol bol uykular bizim gaz olmazsa cok iyiyiz ev tasimakta zor kolay gelsin

Günaydin kizlar hayat ne güzel hersey ne kadar güzel dimi. Ohhh mis gibi hava. Seviyorum sizi

Valla canim kocam 5yildir ilk defa d.gunumu kutlamis surda havalara ucuyorum. Kizinida kucagima alip ucururum yani o kadar

Valla canim kocam 5yildir ilk defa d.gunumu kutlamis surda havalara ucuyorum. Kizinida kucagima alip ucururum yani o kadar
İnanmazsin ben dün diyecektim senin bu öküz bu sefer kutlayacak doğumgününü diye.ihtimal vermeyecegin için ses çıkartamadım olacakları bekledim.

İnanmazsin ben dün diyecektim senin bu öküz bu sefer kutlayacak doğumgününü diye.ihtimal vermeyecegin için ses çıkartamadım olacakları bekledim.
Icinemi dogdu kiz nerden bildin. Bide para verdi hediye yerine senin herif gibi. Sarilip optu d. Gunun kutluolsun diye dunyalar bebim oldu ama ona caktirmadim.

Icinemi dogdu kiz nerden bildin. Bide para verdi hediye yerine senin herif gibi. Sarilip optu d. Gunun kutluolsun diye dunyalar bebim oldu ama ona caktirmadim.
Ne bilim kız öyle hissettim.parayı verdiyse harcanan içinde dışarı çıkartsın bi zahmet.iyi kız çaktırma.burnunun surtmesinden oluyor bunlar zaten

Ne bilim kız öyle hissettim.parayı verdiyse harcanan içinde dışarı çıkartsın bi zahmet.iyi kız çaktırma.burnunun surtmesinden oluyor bunlar zaten
Cok soguk canim ya ondan cikarmaz bide zaten kizi birakamam daha cocuklarida cikaramayiz. O is zor ama o konudada umitliyim artik. Belki anneler gununde yada evlilik yil donumumuzde bi surpriz yapar

Cok soguk canim ya ondan cikarmaz bide zaten kizi birakamam daha cocuklarida cikaramayiz. O is zor ama o konudada umitliyim artik. Belki anneler gununde yada evlilik yil donumumuzde bi surpriz yapar
İnşallah inşallah adam oluyor bu öküz.tribe devam durmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…