- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.701
Ayıptır yazması benim kız uyumaya başladı.öğlen 12 de yatıp gece 10da kalkıyor sonra yıkanıp geri sabah 8de kalkıyor. (aralarda besliyorum tabii) o kadar yorgun düşmüşüz ki hep yataktayız, bir tek sabah 8_12 arası salona gidiyoruz.@Ayaklarim3kilo kiz nelerdesin gelde iki lafin belini kirak
Oh ne guzel bol bol uykular bizim gaz olmazsa cok iyiyiz ev tasimakta zor kolay gelsinAyıptır yazması benim kız uyumaya başladı.öğlen 12 de yatıp gece 10da kalkıyor sonra yıkanıp geri sabah 8de kalkıyor. (aralarda besliyorum tabii) o kadar yorgun düşmüşüz ki hep yataktayız, bir tek sabah 8_12 arası salona gidiyoruz.
Evde kalorifer patladı, dışarsı buz.
3 gündür tuvaletimi bile tutuyorum, odaya ısıtıcı kurduk yataktan artık hiç çıkmıyoruz.
Uyku uykuyu getirirmiş valla, eşim geliyor evi toplayıp yemek yapıyor gece 10_11 gibi kalkıp yiyorum, o da kızla hasret gideriyor.
O yüzden nete bile girmiyorum uyumaktan.
Bir aya da ev taşıyoruz, yani anlayacağın anan kim baban nerde, öyle bir koşkoş içindeyiz. İyisiniz inşallah siz de.
Uykucu guzeli seniTa
Tam uyumusum sen gelmssın
İnanmazsin ben dün diyecektim senin bu öküz bu sefer kutlayacak doğumgününü diye.ihtimal vermeyecegin için ses çıkartamadım olacakları bekledim.Valla canim kocam 5yildir ilk defa d.gunumu kutlamis surda havalara ucuyorum. Kizinida kucagima alip ucururum yani o kadar
Icinemi dogdu kiz nerden bildin. Bide para verdi hediye yerine senin herif gibi. Sarilip optu d. Gunun kutluolsun diye dunyalar bebim oldu ama ona caktirmadim.İnanmazsin ben dün diyecektim senin bu öküz bu sefer kutlayacak doğumgününü diye.ihtimal vermeyecegin için ses çıkartamadım olacakları bekledim.
Ne bilim kız öyle hissettim.parayı verdiyse harcanan içinde dışarı çıkartsın bi zahmet.iyi kız çaktırma.burnunun surtmesinden oluyor bunlar zatenIcinemi dogdu kiz nerden bildin. Bide para verdi hediye yerine senin herif gibi. Sarilip optu d. Gunun kutluolsun diye dunyalar bebim oldu ama ona caktirmadim.
Cok soguk canim ya ondan cikarmaz bide zaten kizi birakamam daha cocuklarida cikaramayiz. O is zor ama o konudada umitliyim artik. Belki anneler gununde yada evlilik yil donumumuzde bi surpriz yaparNe bilim kız öyle hissettim.parayı verdiyse harcanan içinde dışarı çıkartsın bi zahmet.iyi kız çaktırma.burnunun surtmesinden oluyor bunlar zaten
İnşallah inşallah adam oluyor bu öküz.tribe devam durmak yokCok soguk canim ya ondan cikarmaz bide zaten kizi birakamam daha cocuklarida cikaramayiz. O is zor ama o konudada umitliyim artik. Belki anneler gununde yada evlilik yil donumumuzde bi surpriz yapar
Valla trip olayinin bu kadar etkili oldugunu bileydim simdiye kadar hep yapardim. Neyse zararin neresinden donsem kar:)bundan sonra tribin dibine vuracamİnşallah inşallah adam oluyor bu öküz.tribe devam durmak yok
Ama bir yerden sonrada kabak tadı verir ters teper dozajini iyi ayarlaValla trip olayinin bu kadar etkili oldugunu bileydim simdiye kadar hep yapardim. Neyse zararin neresinden donsem kar:)bundan sonra tribin dibine vuracam
Canim arada gönlünu alirim. O kadarda diil. Yaptiklarina bagli zaten. Insanliga dönerse bende trip atmam öküzluge devam derse bende tribe dvm ederim.Ama bir yerden sonrada kabak tadı verir ters teper dozajini iyi ayarla
Kv pasta almis gelmis bide hediye getirmis te benden cok kocamin isine gelir bu hediyePeki bakalim
Ne almisKv pasta almis gelmis bide hediye getirmis te benden cok kocamin isine gelir bu hediye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?