- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.681
Alisiksindir sen o zaman. Oglumunkide baliga yaymis. Balik aglak onu biliyomda yayin özelliklerini pek bilmiyomIyimis seninki benim akrep aslanda yukselini zaten babamiz aslan
Yayi bende bilmiyom aslanlar cok sabirsiz olur hemen hersey olsun isterlerAlisiksindir sen o zaman. Oglumunkide baliga yaymis. Balik aglak onu biliyomda yayin özelliklerini pek bilmiyom
O meraklimidir burclara falan. Bende derslerde geciyodu bi ünitede 4 5 yil okuttum ordan ögrendim bisiler. Normalde kendi burcumu bile bilmezdim yani.Yayi bende bilmiyom aslanlar cok sabirsiz olur hemen hersey olsun isterlerfermante baci bilir
Interneten oyle denk gelirse kesfediyom tv yokyaYenimi kesfettin anacim. Bayadir meshur o buralarda
Yok aslan burcuya ondan dedimO meraklimidir burclara falan. Bende derslerde geciyodu bi ünitede 4 5 yil okuttum ordan ögrendim bisiler. Normalde kendi burcumu bile bilmezdim yani.
Sseni kurnaz seni. @elfygz_26 da buralardaydi da yazmiyo bak.Herkesi etiketliyimde sayfa dolsun
Olemi. Sen söleyince ögrenmis oldum.Yok aslan burcuya ondan dedim
Salıncakta salliyordum kızı oyuncak kutusunda paket kağıdı vardı onu istedi bende verdim.hemen atladı niye veriyosun boyası ağzına geçer diye bende sınırlı sınırlı baktım.ne oldu ne bakiyorsun. İnek gibi dedi.(öküze ne gibi bakılır acaba)bende dedim yeter artık bi bakmadim ben bu çocuğa dedim aldım kızı yatak odasına geçtim.akşama kadar ben bilmuyormuyum akşam kötü anne oluyorum hepOlsun cnm onemli diil. Kutladin ya pastami kesecedin:) noldu yine kiz ne öküzlük yapti yine herifin
Allahim ya kizi almicaktin kalacakti yaninda görürdüm o zaman ben onu. Öküz iste ayni benim kocam.Salıncakta salliyordum kızı oyuncak kutusunda paket kağıdı vardı onu istedi bende verdim.hemen atladı niye veriyosun boyası ağzına geçer diye bende sınırlı sınırlı baktım.ne oldu ne bakiyorsun. İnek gibi dedi.(öküze ne gibi bakılır acaba)bende dedim yeter artık bi bakmadim ben bu çocuğa dedim aldım kızı yatak odasına geçtim.akşama kadar ben bilmuyormuyum akşam kötü anne oluyorum hep
Etiketleme öyle diil böyle olurTwoPrincess cocuklarla hayela89 sinavlarla bogusuyo. DonukPudra ugrardi oda gelmiyo artik. ferrace kendi kurdugu watsapa bile girecek vakit bulamiyo. Balli_kurabiyem kayiplara karisti. G GCA desen yakinindan gecmiyo anlicain herkesin bi bahanesi var.
Hayvanseveriz canim biz napak hayrimiza besliyozCok merak ediyom bu okuzleri mezbeha dan mi aldiniz?
Benim kız hep AC benim kız hep usuyor.uykusu gelince ben bilmiyorum mesela.ne istediğini hi anlamıyorum gündüzden kim bakıyorsa artikAllahim ya kizi almicaktin kalacakti yaninda görürdüm o zaman ben onu. Öküz iste ayni benim kocam.
Aman takilma ya. Kendilerince cok sey biliyolar.pabucumun babalariBenim kız hep AC benim kız hep usuyor.uykusu gelince ben bilmiyorum mesela.ne istediğini hi anlamıyorum gündüzden kim bakıyorsa artik
Sonrada geldi gönlümü alıyor.makas falan atıyor hihh kolaymi öyle yüz vermedimAman takilma ya. Kendilerince cok sey biliyolar.pabucumun babalari
Verme bacim. Yuz verin halvet isterSonrada geldi gönlümü alıyor.makas falan atıyor hihh kolaymi öyle yüz vermedim
İnek gibi bakan bir insan halvete giremezVerme bacim. Yuz verin halvet ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?