- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.661
HosgeldinnnKulaklarim cinladi geldim
Kız bebeğim doğum günün kutlu olsunYine ben hep benburasi hayalet topik bi Mazef var yeni bi arkadas bide kanadali35 eakilerden. 3kisi topigi sirtladik ayakta tutuyoz iste
Hosbuldumm evi topladim supurdum yemek yaptim cayimi aldim geldimHosgeldinnn
Ooo hamaratsin bugun masallah.H
Hosbuldumm evi topladim supurdum yemek yaptim cayimi aldim geldim
Tesekkur ederim canimcim. Kocam icerde fosur fosur uyuyo ama sayenizde d. Gunumu kutlayan birileri var.Kız bebeğim doğum günün kutlu olsun
Sen napiyon karga burunMazef naber cemcuk agizli
Herzamanki halim kiz ben tipik basak burcuyum anacim elimden bez dusmez kisacasi kakilmis diyebilursunuzOoo hamaratsin bugun masallah.
Iyim valla kaknem kadinSen napiyon karga burun
Ben sana kutlama hazırlamıştır ama kocam beni sınır etti trip otip odaya geçtim trip atarken telefonu almayı unutmusmTesekkur ederim canimcim. Kocam icerde fosur fosur uyuyo ama sayenizde d. Gunumu kutlayan birileri var.
Anam ben bugun bektimda benim kizin yukseleni basakmis. Akrep inadinda basak titizliginde olursa nasi bisi olur bilmemHerzamanki halim kiz ben tipik basak burcuyum anacim elimden bez dusmez kisacasi kakilmis diyebilursunuz
Olsun cnm onemli diil. Kutladin ya pastami kesecedin:) noldu yine kiz ne öküzlük yapti yine herifinBen sana kutlama hazırlamıştır ama kocam beni sınır etti trip otip odaya geçtim trip atarken telefonu almayı unutmusm
Iyimis seninki benim akrep aslanda yukselini zaten babamiz aslanAnam ben bugun bektimda benim kizin yukseleni basakmis. Akrep inadinda basak titizliginde olursa nasi bisi olur bilmem
Yenimi kesfettin anacim. Bayadir meshur o buralardaBu aralar guldur gulduru kesfettimde yapisti dilime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?