- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.721
EfendimKız zey-mur
Sen kizmizin gibi kötü bir espiri yaptıktan sonraEfendim
Bugun hic bisey moralimi bozamaz.igrenc bi espiri bileSen kizmizin gibi kötü bir espiri yaptıktan sonrabu smiley hakkında ne dusunuyorsun
SmileyBugun hic bisey moralimi bozamaz.igrenc bi espiri bile
Usenmedin mi.ayrıca ben onu demiyoum
Al sana smiley
Niye taktin sen bu smileye ya bizi temsil ettigini vurgulamayami calisiyonUsenmedin mi.ayrıca ben onu demiyoumbu smiley hakkında ne dusunuyorsun
Off cildircamNiye taktin sen bu smileye ya bizi temsil ettigini vurgulamayami calisiyon
Ya valla anlamadim iki dostu temsil etmiyomu bu smiley neyini soruyon bununOff cildircam
Ya bu smileyde bence sarı kafanın biri diğerini taciz ediyorYa valla anlamadim iki dostu temsil etmiyomu bu smiley neyini soruyon bunun
Ben bi pastami kesip geliyom. Sanada getiriim mi:)))
Niye bozuluyomus iliskimiz be. Kocana taktin banami sariyon hayirdir. Seviyeli beraberligimizi gozden gecirttirme banazey-mur aramızda sorun mu.ilişkinin bozuluyordu.benden ayrilmakmi istiyorsun
Topigimizle eskisi gibi ilgilenmiyordu başka tropiklerde geziyorsun. Ben pardon sohbetimle sana yetmiyormuyumNiye bozuluyomus iliskimiz be. Kocana taktin banami sariyon hayirdir. Seviyeli beraberligimizi gozden gecirttirme bana
Topikle ilgileniyomda sen olmuyon cogunlukla bende gonul eglendiriyom baska topiklerde. Onlar gecici benim icin kalici olan sensinTopigimizle eskisi gibi ilgilenmiyordu başka tropiklerde geziyorsun. Ben pardon sohbetimle sana yetmiyormuyum
Bende ev işi cocuk derken her zaman fırsat bulamiyorum ama diyorsanki senede hata var .bi aile psikiyatri namı gitsek acabaTopikle ilgileniyomda sen olmuyon cogunlukla bende gonul eglendiriyom baska topiklerde. Onlar gecici benim icin kalici olan sensin
Bidaha deneyelim baktik olmuyo bide onu deneriz. Kiz yeni bi topik acilmis orayami gitsekki daha kalabalikBende ev işi cocuk derken her zaman fırsat bulamiyorum ama diyorsanki senede hata var .bi aile psikiyatri namı gitsek acaba
Nereymis kız.giderek bakak olmadı yuvamiza geri dönerizBidaha deneyelim baktik olmuyo bide onu deneriz. Kiz yeni bi topik acilmis orayami gitsekki daha kalabalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?