- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.761
Kiskaniyosun dimi bizi itiraf et:))Sen beni dinleme sizi hemen bosarim ben
Evet ikiniz beni gomuyodunuz oh ayrilin yiyin birbiriniziKiskaniyosun dimi bizi itiraf et:))
Ay saol canim . He ya bende cok sevindirik oldum valla hic beklemiyodum ama mutlu oldum yani
Tesekkur ederim cnm saolasin.Doğum günün kutlu olsun Zey-mur nice mutlu yıllara
Meydani bos birakmamak lazim. Buzey-mur herkes bizim başka topige görmemizi bekliyornustu resmen
Fesat.fitne fucur onda.ama ne seni ne kendimi nede topigi yedirmrm ona.ben sana demiştim demi etrafa duvar ordorelim diye kabul etmesiydi masraf olur diyeMeydani bos birakmamak lazim. Bukanadali35 ten hersey beklenir. Bizi kiskislamak icin adam toplamis baksana.
Bu devirde cocuk buyutmek kolaymi. Duvara masraf edecegimize bebeklere bez alirik. Senin bez fiyatlarindan hbrin varmi. Bi denesi bi tugla parasiFesat.fitne fucur onda.ama ne seni ne kendimi nede topigi yedirmrm ona.ben sana demiştim demi etrafa duvar ordorelim diye kabul etmesiydi masraf olur diye
diger topikde mi takiliyin kiz artikk. kac gundur bakamadim bende ozlemisim buralariAy saol canim . He ya bende cok sevindirik oldum valla hic beklemiyodum ama mutlu oldum yani
Ben heryerdeyim cnm kafam nere eserse ora. Senin sinavlar bittimi. Nasildi baridiger topikde mi takiliyin kiz artikk. kac gundur bakamadim bende ozlemisim buralari
Ucuz yollu birşey bilirdik bizdeBu devirde cocuk buyutmek kolaymi. Duvara masraf edecegimize bebeklere bez alirik. Senin bez fiyatlarindan hbrin varmi. Bi denesi bi tugla parasi
Indirimlisi bile bi dunya para. Gunde 12 bez kullaniyon ben en az. 1 ay gitmiyo koca paketler. Parayi bebelerin poposuna bagliyoz onlarda icine ediyolar saolsunlarbezleri indirimden alıyoruz ne yapalım pahalılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?