- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.781
Baska bi care buluruk. Yaparik duvari gelir yikar falan bosa gider masraf.Ucuz yollu birşey bilirdik bizde
Ben günlük 5 tane harciorum daha doğrusu kız harciyorIndirimlisi bile bi dunya para. Gunde 12 bez kullaniyon ben en az. 1 ay gitmiyo koca paketler. Parayi bebelerin poposuna bagliyoz onlarda icine ediyolar saolsunlar
Indirimlisi bile bi dunya para. Gunde 12 bez kullaniyon ben en az. 1 ay gitmiyo koca paketler. Parayi bebelerin poposuna bagliyoz onlarda icine ediyolar saolsunlar
Benim kiz 6 oglanda 5 6 falan harciyo ohh mis gibi bez parasiBen günlük 5 tane harciorum daha doğrusu kız harciyor
Ben günlük 5 tane harciorum daha doğrusu kız harciyor
Onun bebek çift ya ondanben öle çok değişmiyorum günde 3 tane anca senin bebeğin küçük daha o zaman :)
Benim kiz 6 oglanda 5 6 falan harciyo ohh mis gibi bez parasi
Bide prima kullaniyorsanBenim kiz 6 oglanda 5 6 falan harciyo ohh mis gibi bez parasi
Onun bebek çift ya ondan
Oglana can bebe aliyoz prima pisik yapiyo ona. Kiza prima aliyoz kizinki oglaninkinden pahali masallah.Bide prima kullaniyorsan
Ben en son kizim için hugis aldım pembe pembe pek tatli
Ben en son kizim için hugis aldım pembe pembe pek tatli
Oglana can bebe aliyoz prima pisik yapiyo ona. Kiza prima aliyoz kizinki oglaninkinden pahali masallah.
Evet degisikte rengi iyi pişik yapmıyor.ben molfix kullanıyorum normalde de numarası yoktu mecbur onu aldikBen sevmedim huggiesi oglana almis dedesi ama bi degisik geldi dokusu falab
Bide su toplu paketinden aliyoz baya ii oluyo. Islak mendille alt acma bezide oluyo icindeevet bende 10 ay prima kullandım şimdi canbebe
Ben sabah bi baktim oglanin karni sirilsiklam bezden tasmis cisi. Bide onunde ekstra emici tabaka var diyo. Benmi gevsek bagladim diye baktim ama gayet duzgunduEvet degisikte rengi iyi pişik yapmıyor.ben molfix kullanıyorum normalde de numarası yoktu mecbur onu aldik
Bende iyi doldurduğu bi zaman denemek için peze pecede Bastın pecete kuruydu. Senin oglanin pipisi taşmış olmasinBen sabah bi baktim oglanin karni sirilsiklam bezden tasmis cisi. Bide onunde ekstra emici tabaka var diyo. Benmi gevsek bagladim diye baktim ama gayet duzgundu
Bide su toplu paketinden aliyoz baya ii oluyo. Islak mendille alt acma bezide oluyo icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?