2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Ay cnm uyuduguna çok sevindim maşallah maşallah Bin Kere maşallah. Ev tasimana üzüldüm valla bu karda kista zor. Annene yaknlassan bari çok uzaktiniz.gerci istanbulda çok zor ama Allah gönlüne göre versin

Kızlar beni sormuşsunuz anam diğer tarafa da yazınca buraları bıraktiniz die bakmiyodum siz tam hız devam buraya da yalnız içerik +18 değil +18den nasıl kaçılir topigi olsun artık

Ay cnm uyuduguna çok sevindim maşallah maşallah Bin Kere maşallah. Ev tasimana üzüldüm valla bu karda kista zor. Annene yaknlassan bari çok uzaktiniz.gerci istanbulda çok zor ama Allah gönlüne göre versin
Saol amin canım.
Malesef annemle arayı daha da açacağıZ, eşimin iş yerine yakın olsun bari o trafikte saatlerce sürünmesin diye daha uzağa gidiyoruz, sağlık olsun havalar biraz düzelsin bebekleri alıp her yere gideriz inşallah.

Reactions: GCA
zey-mur Bizimkiyle uğraşmaktan giremedm anca gördüm msajını tm ayaklarını daha sıcak tutmaya çalışacağım bizde bugün iki aylık aşımızı yaptık bizm ki iki hafta gecikmeli oldu inşallah ateşi çıkmaz seninkinin çıktımı ateşi...

Zey-mur da çok sıkıntı yasamamisti. Benim kızında ateşi çıkmamıştı.

Yok canim cikmadi. Bi ara 37.1 falan oldu hemen elini yuzunu yikadim ensesini islattim ilik suyla dustu.bidahada cikmadi cok sukur. Gec olmasinin bi onemi yok cnm bidahaki asiyida buna gore ayarladiklari icin problem olmaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…