- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.801
Bilmiyon artik omu yukari dondu naptiysa baya baya islakti karin bolgesiBende iyi doldurduğu bi zaman denemek için peze pecede Bastın pecete kuruydu. Senin oglanin pipisi taşmış olmasin
Burda bi market var saolsun canbebe hep indirimdeevet onları takip etmek lazım indirimde olduğunda
Benimki gecen istedim canbebeninkini almisti. Ama ne kadara aldi bilmem.Molfiksin alt açması uygun 8 TL ondan aliveriyorum ben
amnmillet tutturdguna satıyor molfiksi 10 satanda var ben uygun satan yerlere gidiyprumBenimki gecen istedim canbebeninkini almisti. Ama ne kadara aldi bilmem.
Molfiksi bilmiyorum ben hic.A
amnmillet tutturdguna satıyor molfiksi 10 satanda var ben uygun satan yerlere gidiyprum
Geçen muhabbet ettik oda seni tanimiyormus.bi gün ikinizi çaya cagircam böyle olmazMolfiksi bilmiyorum ben hic.
Ayıptır yazması benim kız uyumaya başladı.öğlen 12 de yatıp gece 10da kalkıyor sonra yıkanıp geri sabah 8de kalkıyor. (aralarda besliyorum tabii) o kadar yorgun düşmüşüz ki hep yataktayız, bir tek sabah 8_12 arası salona gidiyoruz.
Evde kalorifer patladı, dışarsı buz.
3 gündür tuvaletimi bile tutuyorum, odaya ısıtıcı kurduk yataktan artık hiç çıkmıyoruz.
Uyku uykuyu getirirmiş valla, eşim geliyor evi toplayıp yemek yapıyor gece 10_11 gibi kalkıp yiyorum, o da kızla hasret gideriyor.
O yüzden nete bile girmiyorum uyumaktan.
Bir aya da ev taşıyoruz, yani anlayacağın anan kim baban nerde, öyle bir koşkoş içindeyiz. İyisiniz inşallah siz de.
Saol amin canım.Ay cnm uyuduguna çok sevindim maşallah maşallah Bin Kere maşallah. Ev tasimana üzüldüm valla bu karda kista zor. Annene yaknlassan bari çok uzaktiniz.gerci istanbulda çok zor ama Allah gönlüne göre versin
Zey-mur da çok sıkıntı yasamamisti. Benim kızında ateşi çıkmamıştı.zey-mur Bizimkiyle uğraşmaktan giremedm anca gördüm msajını tm ayaklarını daha sıcak tutmaya çalışacağım bizde bugün iki aylık aşımızı yaptık bizm ki iki hafta gecikmeli oldu inşallah ateşi çıkmaz seninkinin çıktımı ateşi...
Yok canim cikmadi. Bi ara 37.1 falan oldu hemen elini yuzunu yikadim ensesini islattim ilik suyla dustu.bidahada cikmadi cok sukur. Gec olmasinin bi onemi yok cnm bidahaki asiyida buna gore ayarladiklari icin problem olmaz yani.zey-mur Bizimkiyle uğraşmaktan giremedm anca gördüm msajını tm ayaklarını daha sıcak tutmaya çalışacağım bizde bugün iki aylık aşımızı yaptık bizm ki iki hafta gecikmeli oldu inşallah ateşi çıkmaz seninkinin çıktımı ateşi...
Tunaydin anacim isten gucten giremedim bugunGünaydınzey-mur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?