2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Napim Allah vermediyse suç benimmi.zaten bi gece boş biaktik kanadali at koşturmuş topikte

Zey-mur da çok sıkıntı yasamamisti. Benim kızında ateşi çıkmamıştı.
İnşallah bizimkininde çıkmaz çok korkuyorum çıkacak diye bide tekim kimse yok yanmd
Yok canim cikmadi. Bi ara 37.1 falan oldu hemen elini yuzunu yikadim ensesini islattim ilik suyla dustu.bidahada cikmadi cok sukur. Gec olmasinin bi onemi yok cnm bidahaki asiyida buna gore ayarladiklari icin problem olmaz yani.
Bak söyledin iyi oldu bnde öyle yapaym yükselirse bana iki gafta sonra kontrole gel edi kilosu felan için aşıyıda üç buçuk aylıkken yaparlar heralde...

Artik ne zamana denk geliyosa o zaman yaparlar cnm

Yok aslan burcuya ondan dedim
Kiz masallah nerdrn animsadin hafizan gucluymus.. ben cok unutkanim da.. evet ben aslan burcuyum dogrudur herseyi bildigimi sanip biranonce olsun isterim sonuc cogunlukla husran
Esim de yay burcu benim zey-mur cok sanslisin bence.. tek sorunu agresif olmasi cabuk sinirlnir cabuk soner, onun disinda pratik zekaya sahip, eli cabuk, disa donuktur yay erkegi..

Son düzenleme:
Ben de bayadir girmiyorm bu sayfaya epey ilerleymissiniz geyigi he? Anca diger tarafa yetisiyorm ya bi de bura mazef le zeymurun sayfasi gibi oluyo cok guzel atisiyolar aralarina girmeyim dedim

Valla kendi balik cok sulu goz saolsun ama yukseleni yaymis demek oda pratik zeka oluyo artik agresifligine aliscaz su siralar yikiyo ortaligi zaten iki yas kriziyle kardes kiskancligi birlesti evde teror estiriyo bacak kadar boyuyla

Sen bebim kokumumu alip geliyon kiz. Daha yeni geldim bende. Misafir oturuyo icerde bende bebis emziriyom o ara bakiim dedim. Bura geyik sayfasi diilki anacim millet burda derdini falan paylasiyo bebeklerle ilgili
Kafa gitmis benim ben diger sayfaya yaziyom saniyom.meger geyikteymisim

Bende tam diyecektim yok geyik sayfası burası diyekafa gitmiş senin.yok anacim yalnız kaldim burada
Kiz misafirlerle ugras bulasikla ugras cocuklarla ugras kafami kaldi. Bide fermante diger sayfada da yaziyo ya ordayim sandim. Misafirler gitsin ilgilenecem ben senle merak etme

Kiz misafirlerle ugras bulasikla ugras cocuklarla ugras kafami kaldi. Bide fermante diger sayfada da yaziyo ya ordayim sandim. Misafirler gitsin ilgilenecem ben senle merak etme
Zey-mur kız benim kız kakasini bugün üçüncü gün yaptı ama çok katı yaptı.halada ikiniyor agliyor. Bitek süt emiyor bide su veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…