- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.821
Manyak kari lafi nerenden anliyon. Mesele kiz erkek diil. Ikinci ve yaramaz bi cocugunun olmasi.Napim Allah vermediyse suç benimmi.zaten bi gece boş biaktik kanadali at koşturmuş topikte
İnşallah bizimkininde çıkmaz çok korkuyorum çıkacak diye bide tekim kimse yok yanmdZey-mur da çok sıkıntı yasamamisti. Benim kızında ateşi çıkmamıştı.
Bak söyledin iyi oldu bnde öyle yapaym yükselirse bana iki gafta sonra kontrole gel edi kilosu felan için aşıyıda üç buçuk aylıkken yaparlar heralde...Yok canim cikmadi. Bi ara 37.1 falan oldu hemen elini yuzunu yikadim ensesini islattim ilik suyla dustu.bidahada cikmadi cok sukur. Gec olmasinin bi onemi yok cnm bidahaki asiyida buna gore ayarladiklari icin problem olmaz yani.
Artik ne zamana denk geliyosa o zaman yaparlar cnmİnşallah bizimkininde çıkmaz çok korkuyorum çıkacak diye bide tekim kimse yok yanmd
Bak söyledin iyi oldu bnde öyle yapaym yükselirse bana iki gafta sonra kontrole gel edi kilosu felan için aşıyıda üç buçuk aylıkken yaparlar heralde...
Kiz masallah nerdrn animsadin hafizan gucluymus.. ben cok unutkanim da.. evet ben aslan burcuyum dogrudur herseyi bildigimi sanip biranonce olsun isterim sonuc cogunlukla husranYok aslan burcuya ondan dedim
Valla kendi balik cok sulu goz saolsun ama yukseleni yaymis demek oda pratik zeka oluyo artik agresifligine aliscaz su siralar yikiyo ortaligi zaten iki yas kriziyle kardes kiskancligi birlesti evde teror estiriyo bacak kadar boyuylaKiz masallah nerdrn animsadin hafizan gucluymus.. ben cok unutkanim da.. evet ben aslan burcuyum dogrudur herseyi bildigimi sanip biranonce olsun isterim sonuc cogunlukla husran
Esim de yay burcu benimzey-mur cok sanslisin bence.. tek sorunu agresif olmasi onun disinda pratik zekaya sahip eli cabuk disa donuktur yay erkegi..
Sen bebim kokumumu alip geliyon kiz. Daha yeni geldim bende. Misafir oturuyo icerde bende bebis emziriyom o ara bakiim dedim. Bura geyik sayfasi diilki anacim millet burda derdini falan paylasiyo bebeklerle ilgiliSensiz buraların tadı yokzey-mur
Kafa gitmis benim ben diger sayfaya yaziyom saniyom.meger geyikteymisimSen bebim kokumumu alip geliyon kiz. Daha yeni geldim bende. Misafir oturuyo icerde bende bebis emziriyom o ara bakiim dedim. Bura geyik sayfasi diilki anacim millet burda derdini falan paylasiyo bebeklerle ilgili
Bensiz olamiyon demi kizSensiz buraların tadı yokzey-mur
Bende tam diyecektim yok geyik sayfası burası diyeBensiz olamiyon demi kiz
Kiz misafirlerle ugras bulasikla ugras cocuklarla ugras kafami kaldi. BideBende tam diyecektim yok geyik sayfası burası diyekafa gitmiş senin.yok anacim yalnız kaldim burada
Zey-mur kız benim kız kakasini bugün üçüncü gün yaptı ama çok katı yaptı.halada ikiniyor agliyor. Bitek süt emiyor bide su veriyorumKiz misafirlerle ugras bulasikla ugras cocuklarla ugras kafami kaldi. Bidefermante diger sayfada da yaziyo ya ordayim sandim. Misafirler gitsin ilgilenecem ben senle merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?