2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

kanadali35 beter olsun iyi yapiuorsunda. Kocana yine niye sınır oluyorum bacım
Ya aman onun biseyden hbri yok. Tavsan daga kusmus dagin haberi olnamis misali. Ne zaman odaya girsem telle konusor msj yaziyo oluyo. Dun gece 12 baktim bu tel elinde msj yaziyo. Allahtan msji kime yazdigini gordum yoksa pis ariza cikaracaktim

Ya aman onun biseyden hbri yok. Tavsan daga kusmus dagin haberi olnamis misali. Ne zaman odaya girsem telle konusor msj yaziyo oluyo. Dun gece 12 baktim bu tel elinde msj yaziyo. Allahtan msji kime yazdigini gordum yoksa pis ariza cikaracaktim
Çok yaklaşmadan uzaktan nasılsın falan de.konmuş mesaj atan

Çok yaklaşmadan uzaktan nasılsın falan de.konmuş mesaj atan
Ay ya ne dicem zatwn msji ya bilgisayardan yaziyo yada sigara icmek icin balkona ciktiginda yaziyo. Dunde balkonda yaziyodu. Bende odaya girmistim ordada acikmis face yazdigi msj gorunuyodu da ordan gordum. Araba konusunda konusuyodu adamin biriyle.

Ay ya ne dicem zatwn msji ya bilgisayardan yaziyo yada sigara icmek icin balkona ciktiginda yaziyo. Dunde balkonda yaziyodu. Bende odaya girmistim ordada acikmis face yazdigi msj gorunuyodu da ordan gordum. Araba konusunda konusuyodu adamin biriyle.
Sende mesaj at geçmiş olsun grlemiuorum yanına de

Sende mesaj at geçmiş olsun grlemiuorum yanına de
Faturama dunya para felsun sonra. Bide pasamizin triplerini cekiim. Yok canim almiyim ben gerek yok.zaten bikacgune yanina tasinicam. Cocuklar odadaykende acarmi bilgisayar bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…