- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.061
Iyi gozunaydin. Ozledinni buralariEet paket yenilendi çok sukur
Kocam hasta feci durumda yatiyo. Benden ilgi sifir. Pek konustufunuz soylenemez. Kendisine tek tarafli sinirlenip duruyorumNe var ne yok ben yokken neler oldu koçan yeni insancıl şeyler yaptığıkanadali35 ya buraları dar ettinmi hepsini anlat
Kocam hasta feci durumda yatiyo. Benden ilgi sifir. Pek konustufunuz soylenemez. Kendisine tek tarafli sinirlenip duruyorumkanadali35 geliyo geldigine pisman edip yolluyorum kendisini
Ya aman onun biseyden hbri yok. Tavsan daga kusmus dagin haberi olnamis misali. Ne zaman odaya girsem telle konusor msj yaziyo oluyo. Dun gece 12 baktim bu tel elinde msj yaziyo. Allahtan msji kime yazdigini gordum yoksa pis ariza cikaracaktimkanadali35 beter olsun iyi yapiuorsunda. Kocana yine niye sınır oluyorum bacım
Ekran kocaman olduğu için halloluyir abla.bide alışkanlık meselesiNasıl beceriyorsunuz bilmem telden
Çok yaklaşmadan uzaktan nasılsın falan de.konmuş mesaj atanYa aman onun biseyden hbri yok. Tavsan daga kusmus dagin haberi olnamis misali. Ne zaman odaya girsem telle konusor msj yaziyo oluyo. Dun gece 12 baktim bu tel elinde msj yaziyo. Allahtan msji kime yazdigini gordum yoksa pis ariza cikaracaktim
Evet alışkanlık sanırım.Ben tabletten girdim bir.Cık olmadıEkran kocaman olduğu için halloluyir abla.bide alışkanlık meselesi
Bilgisayar musait olmayinca el mecbur alisiyosun napacanNasıl beceriyorsunuz bilmem telden
Ay ya ne dicem zatwn msji ya bilgisayardan yaziyo yada sigara icmek icin balkona ciktiginda yaziyo. Dunde balkonda yaziyodu. Bende odaya girmistim ordada acikmis face yazdigi msj gorunuyodu da ordan gordum. Araba konusunda konusuyodu adamin biriyle.Çok yaklaşmadan uzaktan nasılsın falan de.konmuş mesaj atan
Sende mesaj at geçmiş olsun grlemiuorum yanına deAy ya ne dicem zatwn msji ya bilgisayardan yaziyo yada sigara icmek icin balkona ciktiginda yaziyo. Dunde balkonda yaziyodu. Bende odaya girmistim ordada acikmis face yazdigi msj gorunuyodu da ordan gordum. Araba konusunda konusuyodu adamin biriyle.
Valla bizim evde bilgisayar olmadığı icinEvet alışkanlık sanırım.Ben tabletten girdim bir.Cık olmadı
Faturama dunya para felsun sonra. Bide pasamizin triplerini cekiim. Yok canim almiyim ben gerek yok.zaten bikacgune yanina tasinicam. Cocuklar odadaykende acarmi bilgisayar bilmem.Sende mesaj at geçmiş olsun grlemiuorum yanına de
Bekleyip gorecegizFaturama dunya para felsun sonra. Bide pasamizin triplerini cekiim. Yok canim almiyim ben gerek yok.zaten bikacgune yanina tasinicam. Cocuklar odadaykende acarmi bilgisayar bilmem.
Aman acmasa tel var. Biktim ben bu adamin teknoloji manyakligindan ya. Azcikta benle ilgilensin istiyorum. Az once tam 1 saat kardesiyle telde konustu. O 1saati bana ayir desem kilini kipirdatmaz.Bekleyip gorecegiz
Belki telefon etmeni bekliyordurAman acmasa tel var. Biktim ben bu adamin teknoloji manyakligindan ya. Azcikta benle ilgilensin istiyorum. Az once tam 1 saat kardesiyle telde konustu. O 1saati bana ayir desem kilini kipirdatmaz.
Telefon edincede ne soyliceksen soyle kapat modunda oluyo. Adamin gicigi banaBelki telefon etmeni bekliyordur
Çabuk versin pc yi hep kim meşgul ediyorsa.Hiç mi müsait olmuyorBilgisayar musait olmayinca el mecbur alisiyosun napacan
Evet bencede tel etsinBelki telefon etmeni bekliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?