- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.081
Biri esimde kendisine ozel sifrelidir. Digeri gorumcemde oda ona lazim zaten onun odasinda aksamlari kullanamam. Ben rahatim telde ya. Daha bana ait.Çabuk versin pc yi hep kim meşgul ediyorsa.Hiç mi müsait olmuyor
Acmazsa cok bozulurun amaEvet bencede tel etsin
Acmazsa ağına edersin direk bu sefer zaten arıza çıkartmak için yer ariyon bahanen olurAcmazsa cok bozulurun ama
Ne dicemki adamla oturup konusacak konumuz bile yok. Arabalardan ben anlamam teknolojidende anlamam. Oda kitaplardan anlamaz. Oyle birbirimizi beklerizAcmazsa ağına edersin direk bu sefer zaten arıza çıkartmak için yer ariyon bahanen olur
Boşa lan su adamı sen bosamazsan ben bosarim yeter ulan içim sistiNe dicemki adamla oturup konusacak konumuz bile yok. Arabalardan ben anlamam teknolojidende anlamam. Oda kitaplardan anlamaz. Oyle birbirimizi bekleriz
Sana ben yaptigi bi kac seyi daha anlatsam elinde top tufekle kapiya dayanirsin zaten.Boşa lan su adamı sen bosamazsan ben bosarim yeter ulan içim sisti
Sen gibi ciciye açsın bi zahmet:)Acmazsa cok bozulurun ama
Elif abla bahsettiğimiz koca normal bir koca değil önerilerini ona gore yapmalisinSen gibi ciciye açsın bi zahmet:)
Tamam ben karışmayım en iyisi:)Elif abla bahsettiğimiz koca normal bir koca değil önerilerini ona gore yapmalisin
Her turlu kapıya dayanabilirim ben az kaldiSana ben yaptigi bi kac seyi daha anlatsam elinde top tufekle kapiya dayanirsin zaten.
Benim kocam esine az rastlanir bi hödüktür kendisi. Dovmez sovmez ama sevmezde.Tamam ben karışmayım en iyisi:)
Adam ciciligimle ilgilense benden baskasiyla bile konusmazdi ama adam yuzume bakmiyokiSen gibi ciciye açsın bi zahmet:)
Ay canım ya onun yerini tutmayız ama biz severiz seni:)Benim kocam esine az rastlanir bi hödüktür kendisi. Dovmez sovmez ama sevmezde.
Ay saol abla valla zaten cevremde ondan baska sevmeyen yok. Guya bide biz severek evlendik. Tezata gelAy canım ya onun yerini tutmayız ama biz severiz seni:)
Senin kimseye ihtiyacın yokki istesen anında halledersin de bakalım o gunu bekliyoruz
Haklisin sanirim bende o gunu bekliyorum farkinda olmadan. Tam diyorum biseyler duzeliyorbheralde diye. Sonra bakiyorum hic bisey degismemeis aslinda. Odun yine odunSenin kimseye ihtiyacın yokki istesen anında halledersin de bakalım o gunu bekliyoruz
Acık gözdağı lazım sanırımAy saol abla valla zaten cevremde ondan baska sevmeyen yok. Guya bide biz severek evlendik. Tezata gel
Ağaç kesilir tomruk olur tomruk kalas olur kalas en son odun olur ondan sonra ateşe atılır yakailip kurtulunurHaklisin sanirim bende o gunu bekliyorum farkinda olmadan. Tam diyorum biseyler duzeliyorbheralde diye. Sonra bakiyorum hic bisey degismemeis aslinda. Odun yine odun
Mazef bu fikri begendiAcık gözdağı lazım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?