- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.101
Adam azciktan fazla pisikopat. Ya bebimsin ya topragin kafasinda bi tip. Ayrilalim desem hayayta birakmaz. Illa kendi dicek ben kabul edecem. O kadar inat bi tip.Acık gözdağı lazım sanırım
Sanirim oda atese atilma sirasini bekliyor. Adam hasta diye yanina gittim atesine bakiyorum. Bisey istermisin diyorum sadece cik diyo. Elini tuttum cabuk iyiles diye insan olan da karisinin elini tutar. Put gibi duruyo. Bi tesekkur et bisi soyle. Yok. Aldi teli eline cikti balkona. Gelde sinir olma.Ağaç kesilir tomruk olur tomruk kalas olur kalas en son odun olur ondan sonra ateşe atılır yakailip kurtulunur
Tatarlara derler tatar inadı katır inadı diye.O gibi desene:)Adam azciktan fazla pisikopat. Ya bebimsin ya topragin kafasinda bi tip. Ayrilalim desem hayayta birakmaz. Illa kendi dicek ben kabul edecem. O kadar inat bi tip.
Benimki öküz inadi. Azcik insan oldugunu hatirlasa sorun olnicak ama adam kendini öküz saniyoTatarlara derler tatar inadı katır inadı diye.O gibi desene:)
Yaptiklari yapacaklarinin teminatidir. O hatirlayana kadar ben ona olan sevgimi unutacam. Ondan sonra araki bulasinHatırlar inş bi gün
Ayni senin toton gibi dimiKimse buralari dar edemez bana oh genis genis
Evet aynen sen alindin mi kiz adini koymasinlar diye hicte kiskanmam ben heryeriAyni senin toton gibi dimi
Benim biyerlerde adimin yazmasina ihtiyacim yok tamammiEvet aynen sen alindin mi kiz adini koymasinlar diye hicte kiskanmam ben heryerizey-mur donata bilirsin mahsuru yok
Bende onu diyom zaten hukumet gibi kadinsinBenim biyerlerde adimin yazmasina ihtiyacim yok tamammi
Ay oyleyim tabi. (Bi espiri daha seyetcektim de azcik siyasete girer diye vazcaydim)Bende onu diyom zaten hukumet gibi kadinsin
Efendim sekerimzey-mur bebeqim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?