- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.121
Sen bilirsin kafana hangisi yatiyosa ona git.yavrum bide ust dislerimi cikariyo iyice sancilidir oBugün kaldı yarın gidemem çarşamba giderim.eve donuve özele mi gitaemndiye dusunuyorum.hem onlarla rahat konusuyorsun
Gece ağladı sürekli.hem gaz sancısı hem o biraz gazını çıkarttık ama. Fayda etmedi sabaha kadar ağladı kuzum.bir ara aldım kucağında iyibi uyudu yatirdim o uykuyla uyudu biraz.sen napiyon öküzün nasilSen bilirsin kafana hangisi yatiyosa ona git.yavrum bide ust dislerimi cikariyo iyice sancilidir o
Cok gecmis olsun yavruma. Aman ökuzum iyi hasta yatiyo. Ya adamin bisi yaptigida yok aslinda ama galiba ben ileri derece depresyondayim. Ona sariyom. Yaptigi hersey batiyo. Heyet raporu alinacak guya arastir demistim daha once. Az once sordum arastirdinmi diye yok dedi. Patladim bende bu cocuk nasil birakilacak rapor alamazsam ucretsiz izin almak zorundayim istemiyorum almak ne sorumsuzsun falan diye. Halbuki 1hafta var ve guvendigi bisi olmasa bu kadar rahat davranmaz biliyorumda. Ama diyom ya benim ruh halim pek saglikli diil anladigim kadariyla. Ben alisveristen hic hoslanmam. Bu aralar deli gibi alisveris yapasim geliyo. Buda ne kadar kotu oldugumun kanitiGece ağladı sürekli.hem gaz sancısı hem o biraz gazını çıkarttık ama. Fayda etmedi sabaha kadar ağladı kuzum.bir ara aldım kucağında iyibi uyudu yatirdim o uykuyla uyudu biraz.sen napiyon öküzün nasil
Lohusa depresyonu olmasın i sakin. Bunalindasin sen o yüzden saracak kimseyi bulamadib en musaitte okuzun oldugu için ona sardin.yap kizim alışveriş yapCok gecmis olsun yavruma. Aman ökuzum iyi hasta yatiyo. Ya adamin bisi yaptigida yok aslinda ama galiba ben ileri derece depresyondayim. Ona sariyom. Yaptigi hersey batiyo. Heyet raporu alinacak guya arastir demistim daha once. Az once sordum arastirdinmi diye yok dedi. Patladim bende bu cocuk nasil birakilacak rapor alamazsam ucretsiz izin almak zorundayim istemiyorum almak ne sorumsuzsun falan diye. Halbuki 1hafta var ve guvendigi bisi olmasa bu kadar rahat davranmaz biliyorumda. Ama diyom ya benim ruh halim pek saglikli diil anladigim kadariyla. Ben alisveristen hic hoslanmam. Bu aralar deli gibi alisveris yapasim geliyo. Buda ne kadar kotu oldugumun kaniti
Adi muhim degil bildigin kafam guzel oya b.ka sariyom.kiz nasil cikacan da nasi gidecen. Kim goturecek. Ohoo bu daha cok depresyona sokuyo adamiLohusa depresyonu olmasın i sakin. Bunalindasin sen o yüzden saracak kimseyi bulamadib en musaitte okuzun oldugu için ona sardin.yap kizim alışveriş yap
İnternetten yap alisverisiAdi muhim degil bildigin kafam guzel oya b.ka sariyom.kiz nasil cikacan da nasi gidecen. Kim goturecek. Ohoo bu daha cok depresyona sokuyo adami
Yok ben internetten yapamam. Benim kol bacak uzun biraz denemeden ne alsam olmuyo sonra iadesi carti curtu ugrasamam. Bi ciktigimda alirim illaki zaten giyecek biseyim yok. Ise baslarsam mecbur alacam.İnternetten yap alisverisi
Sen bilirsinYok ben internetten yapamam. Benim kol bacak uzun biraz denemeden ne alsam olmuyo sonra iadesi carti curtu ugrasamam. Bi ciktigimda alirim illaki zaten giyecek biseyim yok. Ise baslarsam mecbur alacam.
Uyudumu seninkiSen bilirsin
SenceUyudumu seninki
Kiz uyumasa giremezdin diye sordum ya
Uyanık valla hicde uyuyacak gii durmuyor sakin birazda ordan girebildim.Kiz uyumasa giremezdin diye sordum ya
Anladim. Valla benim kizda 2gundur cozuttu ayakta sallayarak uyuttum. Insallah bole surmezUyanık valla hicde uyuyacak gii durmuyor sakin birazda ordan girebildim.
Ben engin tecrubeme dayanarak demiştim demi bu uyku böyle sürmez diyeAnladim. Valla benim kizda 2gundur cozuttu ayakta sallayarak uyuttum. Insallah bole surmez
Uyku suresinde bisi degismediki uyuma sekline bisiler oldu emer uyurdu simdi imkani yok uyumuyoBen engin tecrubeme dayanarak demiştim demi bu uyku böyle sürmez diye
Hepsi sırayla değişecek isteUyku suresinde bisi degismediki uyuma sekline bisiler oldu emer uyurdu simdi imkani yok uyumuyo
Ayakta sallamaya alismayaydi iyidi. Cocuk tekken neysede 2 cocukla ben heran nerde salliim cocuguHepsi sırayla değişecek iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?