2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

He ya ananlara gitcektin sen bu hafta dimi. Iyi iste disari cikmissiniz iyi olmus. Kizi tarttirdinmi bidaha. Ben ayni bildigin gibi kiz kucakta oglan yanimda gun geciriyom

Bugün kaldı yarın gidemem çarşamba giderim.eve donuve özele mi gitaemndiye dusunuyorum.hem onlarla rahat konusuyorsun

Sen bilirsin kafana hangisi yatiyosa ona git.yavrum bide ust dislerimi cikariyo iyice sancilidir o
Gece ağladı sürekli.hem gaz sancısı hem o biraz gazını çıkarttık ama. Fayda etmedi sabaha kadar ağladı kuzum.bir ara aldım kucağında iyibi uyudu yatirdim o uykuyla uyudu biraz.sen napiyon öküzün nasil

Cok gecmis olsun yavruma. Aman ökuzum iyi hasta yatiyo. Ya adamin bisi yaptigida yok aslinda ama galiba ben ileri derece depresyondayim. Ona sariyom. Yaptigi hersey batiyo. Heyet raporu alinacak guya arastir demistim daha once. Az once sordum arastirdinmi diye yok dedi. Patladim bende bu cocuk nasil birakilacak rapor alamazsam ucretsiz izin almak zorundayim istemiyorum almak ne sorumsuzsun falan diye. Halbuki 1hafta var ve guvendigi bisi olmasa bu kadar rahat davranmaz biliyorumda. Ama diyom ya benim ruh halim pek saglikli diil anladigim kadariyla. Ben alisveristen hic hoslanmam. Bu aralar deli gibi alisveris yapasim geliyo. Buda ne kadar kotu oldugumun kaniti

Lohusa depresyonu olmasın i sakin. Bunalindasin sen o yüzden saracak kimseyi bulamadib en musaitte okuzun oldugu için ona sardin.yap kizim alışveriş yap

Lohusa depresyonu olmasın i sakin. Bunalindasin sen o yüzden saracak kimseyi bulamadib en musaitte okuzun oldugu için ona sardin.yap kizim alışveriş yap
Adi muhim degil bildigin kafam guzel oya b.ka sariyom.kiz nasil cikacan da nasi gidecen. Kim goturecek. Ohoo bu daha cok depresyona sokuyo adami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…