- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.241
Hayirli olsun. TuzLu suyla falan yikadinmi burnunu.omzun nasıl olduBende bebislerle ugrasiyom. Fis fis geziyom ortalarda. Burnum tikali. Yarin kendi odamiza geciyoz
Tuz karbonat kat suya öyle yıka.birde sırtını sıcak tut.petege dayalı yasa bir sure yatarken sırtına sıcak su torbası köy yanında temiz çamaşır al yerlerden diye öyle öyle geçer burun tıkanıklığını hem omzunada faydası olurYikamammi yikadim ama anlik ise yariyo sonra yine tikali. Omzum eskisi kadar agrimiyo ama yinede agrisi var. Idare ediyom. Zaten gecmesi mumkun diil. Kiz kucakta oglan kucakta ev isleri nasi gececek
Tamam zaten şimdi yap.şimdiden hazırla sıcak su torbasını köy yatağın içine kız uyuyunca da gir yatağa daya sırtını uyuO dediklerini yapabilmek icin pek firsatim olmuyoki ancak simdiden sonra kiz uyursa yapabilirim.ondada uyumak istiyorum ben. Hic ugrasamam onlarla.
Yok be ayarla yat öyle yanında al temiz çamaşır gece yerlerin çünkü hem gribine iyi gelir hemde omzuna.bende hasta olacak gibi olunca hemen böyle yapıyorum.hatta sağolsun benim herif hazırlar torbayı falanO olur bak. Insallah oglan degmez cocugu uykasunda yakmayayimda sonra pek bi deli yatiyo benim sipam
Benimkide bi yandan yapar bi yandan söylenir bakmiirsun kendine yemiyorsun ondan oluyor..bit bit bitBenimkide yaparda cok siddetli dill ayaktayim ya ondan pek orali diil. Bide onun yapacagi seyleri tuketwmicem diye ugrasmiyo. Benim herif aktar gibidir. Ottan copten bi suru ilac yapar normalde de emziriyom ya sute gecer diye yapmiyo. Kendi hastayken neler neler yapti
Valla canim kelin ilaci olsa basina surermis. Emziriyoz diye ilac kullanamiyozki. Kas gevsetici krem bile vermedi dr bana. Sute gecer diye. Sicak su falan koy masaj yap sicak tut ben bunlari yapiyom.Ayy kizlar yaklasik 1 aydir sirtimin tam ortasi tutuk. Yan yattigim zmn hafiften kalkmaya calisiyrm am bi agriyo bi agriyo fenaaa. Napocm ya
He ya bit bit konuşuyorlar sonra yaptıklarının da bir girmeyi kapmiuorBenimki once bi guzel haslar veni sonra yapar en sonada bi ton nasihat eder sunu yap bunu yapma diye
Bakiyom yine gozler velfecir okuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?