- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.461
Benim kızda ilk başlarda öyle uyurdu. Dörtten sonra saat başı kalkardı ama o dört saat uyku çok iyi gelirdi.inşallah alırsın raporu.bi sıkıntı cikmadan. Buradaki gibi davranan yeter kızYani haklisin. Bende 11de yatip 4 de uyandim. Ama kesintisiz bir uyku uyudugum icin bugun iyiyim cok sukur. Benim kafa yarinda ama. Yarin okula gitmem gerek rapor almam lazim. Alabilecekmiyim onu dusunuyom
Kiz zaten adam deseki ne diye vercem ben sana rapor derimki 2 kucuk cocuk 7 kisilik bi ev. Camasir vulasik yemek utu her is bende. Ilgisiz sorumsuz bir koca uykusuzluk stres... adam yeter diyip bana raporu yazdigiyla basindan savar.Benim kızda ilk başlarda öyle uyurdu. Dörtten sonra saat başı kalkardı ama o dört saat uyku çok iyi gelirdi.inşallah alırsın raporu.bi sıkıntı cikmadan. Buradaki gibi davranan yeter kız
Sanal boynuzlarını unutmaKiz zaten adam deseki ne diye vercem ben sana rapor derimki 2 kucuk cocuk 7 kisilik bi ev. Camasir vulasik yemek utu her is bende. Ilgisiz sorumsuz bir koca uykusuzluk stres... adam yeter diyip bana raporu yazdigiyla basindan savar.
Ya onu tek basiba soylesem zaten adam bana senelik izin verirSanal boynuzlarını unutma
Çok yuklenmeyim diyorsun yaniYa onu tek basiba soylesem zaten adam bana senelik izin verir
Onu 2. Rapor almam gerekirse onda kullaniim diye sakliyorum:)Çok yuklenmeyim diyorsun yani
Agizdan olani duymadim hic. Ben normal burundan olani kullaniyom ama zor oluyo. Bazen nefesim yetmiyo. Bazen de kiz izin vermiyo. Istemiyo. Seninki zaten huyluymus. Bide cektirmez falan bilemedim simdi.Kız bugün dışarı cikcam.kızı alıp.eczaneye burun aspiratoru bakicamda.onun ağızdan çekilen varmış onu istiyorum.o yoksa normalleri varya ondan alimmi onlar kullanışlı oluyormu
Ha 2. Resimdekinden ala alacaksan. Yoksa bosa alma . Bide bol bol yedek uc al. Bulunmuyo sobra.Tamam işte onu diyorum bu son resindekinden yoksa almadan dönün hafta sonunumu bekleyin diyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?