- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.501
Sumugu cekmeden evvel damla damlattinmi yunusatmak icin. Yoksa gelmez.Artık ağız tadı olistuya yagverince virk diye çıkartıyor yedirdigim herşeye çiğ olarak katiyorum bende.burun şeyini aldım sümük gelmiyor kızda kemircem diye istiyor burnu tikali ayy kafayı yiycen
Ay bide damlasının var bunun süt sahip damlatim barı.biktin senden zeymurSumugu cekmeden evvel damla damlattinmi yunusatmak icin. Yoksa gelmez.
Benden ne bikiyon be. Yumusamadan nasil cikacak o. SERUM fizyolojik diye satilir eczanelerde alaydin ya. Soylemedilermi sana eczaneden.Ay bide damlasının var bunun süt sahip damlatim barı.biktin senden zeymur
Yok canım söylemediler.sen deseydin barı.artık süt damlatirim olmadı akşam banyo ederim yumuşayıncaya babası temizlesin.beni yanastirmiyor burnuna ellicem diye tetikte duruyor.beklemediği yerden vurmak lazimBenden ne bikiyon be. Yumusamadan nasil cikacak o. SERUM fizyolojik diye satilir eczanelerde alaydin ya. Soylemedilermi sana eczaneden.
Aklima hic gelmedi ama sutte olur maksat yumusamasi zaten. Babasi daha iyi olur. Kuvvetli nefes lazim cunku bi seferde cekmek icinYok canım söylemediler.sen deseydin barı.artık süt damlatirim olmadı akşam banyo ederim yumuşayıncaya babası temizlesin.beni yanastirmiyor burnuna ellicem diye tetikte duruyor.beklemediği yerden vurmak lazim
O işlerle hep ben ugrastigim için çocuk bana temkinli yaklaşıyor.babaya yaptırım.damlattiktan. kaç dakka sonra cekelim.ayy ateşi var gibi geldi popodan olcuyorum ben ateşini onuda yaptırması biliyonmu dediği anda tepinmeye başladı içine kaçacak diye geri çektim dereceyi ay bu kız beni kocatti.seninkiler ne alemdeAklima hic gelmedi ama sutte olur maksat yumusamasi zaten. Babasi daha iyi olur. Kuvvetli nefes lazim cunku bi seferde cekmek icin
Fitil koydun ya cocuk fitil sanmistir. Koltuk altini falan dene. O dalga gectigin kaz ayaklarini keyfimden yapmadim ben. Bide oglun olaydida goreydin. Erkek daha cok yoruyo inan.O işlerle hep ben ugrastigim için çocuk bana temkinli yaklaşıyor.babaya yaptırım.damlattiktan. kaç dakka sonra cekelim.ayy ateşi var gibi geldi popodan olcuyorum ben ateşini onuda yaptırması biliyonmu dediği anda tepinmeye başladı içine kaçacak diye geri çektim dereceyi ay bu kız beni kocatti.seninkiler ne alemde
Kaka yapamadığı zamanlarda altını değiştirirken agliyor tepiniyor fitil koymauacagimi hissettiğinde sakinliyor.dedimya psikolojisi bozuldu cocugunFitil koydun ya cocuk fitil sanmistir. Koltuk altini falan dene. O dalga gectigin kaz ayaklarini keyfimden yapmadim ben. Bide oglun olaydida goreydin. Erkek daha cok yoruyo inan.
Cabuk unutur. Bisey olmaz. Bi sure koymazsan.Kaka yapamadığı zamanlarda altını değiştirirken agliyor tepiniyor fitil koymauacagimi hissettiğinde sakinliyor.dedimya psikolojisi bozuldu cocugun
Eczaneye gittim.dedim böyleyken böyle.incir kayısı al kaynat sabah AC karna ve gün içinde ver dedi.onu deneyeceğim. O ara fitil koymam.bizim sifamiz fitil değil ben caresizlikten koyuyorum.eğer oda ise yaramazsa Fransa da bi ilaç varmış.bu nanelilimon varya o gönderecek bana ondanCabuk unutur. Bisey olmaz. Bi sure koymazsan.
Insallah ise yarar da ilaca falan gerek kalmadan atlatir yavruEczaneye gittim.dedim böyleyken böyle.incir kayısı al kaynat sabah AC karna ve gün içinde ver dedi.onu deneyeceğim. O ara fitil koymam.bizim sifamiz fitil değil ben caresizlikten koyuyorum.eğer oda ise yaramazsa Fransa da bi ilaç varmış.bu nanelilimon varya o gönderecek bana ondan
İnşallah.ikimiz içinde zor çünkü.Insallah ise yarar da ilaca falan gerek kalmadan atlatir yavru
Oyle tabi. Ben 3 gunluk normal rapor alip haftaya heyet gununde alacam galiba raporu. Oyle konustuk benimkiyle.İnşallah.ikimiz içinde zor çünkü.
Hayırlısı ya inşallah olurda nasıl olursa olsunOyle tabi. Ben 3 gunluk normal rapor alip haftaya heyet gununde alacam galiba raporu. Oyle konustuk benimkiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?