2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Artık ağız tadı olistuya yagverince virk diye çıkartıyor yedirdigim herşeye çiğ olarak katiyorum bende.burun şeyini aldım sümük gelmiyor kızda kemircem diye istiyor burnu tikali ayy kafayı yiycen
Sumugu cekmeden evvel damla damlattinmi yunusatmak icin. Yoksa gelmez.

Benden ne bikiyon be. Yumusamadan nasil cikacak o. SERUM fizyolojik diye satilir eczanelerde alaydin ya. Soylemedilermi sana eczaneden.
Yok canım söylemediler.sen deseydin barı.artık süt damlatirim olmadı akşam banyo ederim yumuşayıncaya babası temizlesin.beni yanastirmiyor burnuna ellicem diye tetikte duruyor.beklemediği yerden vurmak lazim

Yok canım söylemediler.sen deseydin barı.artık süt damlatirim olmadı akşam banyo ederim yumuşayıncaya babası temizlesin.beni yanastirmiyor burnuna ellicem diye tetikte duruyor.beklemediği yerden vurmak lazim
Aklima hic gelmedi ama sutte olur maksat yumusamasi zaten. Babasi daha iyi olur. Kuvvetli nefes lazim cunku bi seferde cekmek icin

Aklima hic gelmedi ama sutte olur maksat yumusamasi zaten. Babasi daha iyi olur. Kuvvetli nefes lazim cunku bi seferde cekmek icin
O işlerle hep ben ugrastigim için çocuk bana temkinli yaklaşıyor.babaya yaptırım.damlattiktan. kaç dakka sonra cekelim.ayy ateşi var gibi geldi popodan olcuyorum ben ateşini onuda yaptırması biliyonmu dediği anda tepinmeye başladı içine kaçacak diye geri çektim dereceyi ay bu kız beni kocatti.seninkiler ne alemde

Fitil koydun ya cocuk fitil sanmistir. Koltuk altini falan dene. O dalga gectigin kaz ayaklarini keyfimden yapmadim ben. Bide oglun olaydida goreydin. Erkek daha cok yoruyo inan.

Fitil koydun ya cocuk fitil sanmistir. Koltuk altini falan dene. O dalga gectigin kaz ayaklarini keyfimden yapmadim ben. Bide oglun olaydida goreydin. Erkek daha cok yoruyo inan.
Kaka yapamadığı zamanlarda altını değiştirirken agliyor tepiniyor fitil koymauacagimi hissettiğinde sakinliyor.dedimya psikolojisi bozuldu cocugun

Cabuk unutur. Bisey olmaz. Bi sure koymazsan.
Eczaneye gittim.dedim böyleyken böyle.incir kayısı al kaynat sabah AC karna ve gün içinde ver dedi.onu deneyeceğim. O ara fitil koymam.bizim sifamiz fitil değil ben caresizlikten koyuyorum.eğer oda ise yaramazsa Fransa da bi ilaç varmış.bu nanelilimon varya o gönderecek bana ondan

Insallah ise yarar da ilaca falan gerek kalmadan atlatir yavru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…