- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.681
Bepantol duruyorum deligede kulak çubuğuyla içine doğrudan sursem acabaCanim parmaklamadansa anlar dr sen bi gotur yaya zettinyagi sur bari de hafif ice dogru. Yumusar acimaz belji
Cok icine sokma da girisine sur ba1kalim rahatlar belki yavrumBepantol duruyorum deligede kulak çubuğuyla içine doğrudan sursem acaba
İnşallah.kız şimdi bu bebis anneleri kontrole gittiklerinde hep doktordan bahsediyor bu doktor aile hekimimi oluyorCok icine sokma da girisine sur ba1kalim rahatlar belki yavrum
Canim kimisi ozelde yada devlette cocuk doktoruna gidiyor. Hepsi aile hekimi diil yaniİnşallah.kız şimdi bu bebis anneleri kontrole gittiklerinde hep doktordan bahsediyor bu oktor aile hekimi oluyor
Bizim aile hekimi daha bizim kızın yüzünü girmesi hep ebe bakıyor.başka topikleri bakıyorum da devit3 verdiler için vabam icir diğer doktorlar bingildagin durumuna gore ayarliyormus.kan damlasını kanına bakıp ona gore veriyorlarmis.ne kadar verileceğini ona gore ayarliyorlarmis.Canim kimisi ozelde yada devlette cocuk doktoruna gidiyor. Hepsi aile hekimi diil yani
Canim normalde bunlari ebede soyler aslinda. Benim oglanda bize bilgiyi hep ebe verdi. Ama ebede is yoksa o ayri. Benim ebem cok iyiydi. Kiziminda doktoru iyi. Saolsun baya ilgili bi bayan.Bizim aile hekimi daha bizim kızın yüzünü girmesi hep ebe bakıyor.başka topikleri bakıyorum da devit3 verdiler için vabam icir diğer doktorlar bingildagin durumuna gore ayarliyormus.kan damlasını kanına bakıp ona gore veriyorlarmis.ne kadar verileceğini ona gore ayarliyorlarmis.
Bizim ebede hakikaten iş yok.çocuk onların tartisina gore uc ayda 200 gr alıyor normal diyor.eşime dedim 9.ayda muayenede kan verilcekya ben anamgilin oraya yada ozele giderim o kadına kan veridrmem dedim tmm dedi.kan ilacinida vermiyorum dokuzuncu ayda kanına bakilacakya kansızlık çıkarsa veriri. Çıkmasa he veririm derim yine vermemCanim normalde bunlari ebede soyler aslinda. Benim oglanda bize bilgiyi hep ebe verdi. Ama ebede is yoksa o ayri. Benim ebem cok iyiydi. Kiziminda doktoru iyi. Saolsun baya ilgili bi bayan.
Hee DEVİT 3 de aklıma gelince veriyorum bingildagin nerdeyse kapandı.hergun bi çay kaşığı pekmez veriyorum.Ben oglumda kullanmadim kan ilaci falan. Dr bana yiceklerle alsin dedi. Bi eksikligide olmadi sukur. Sende dedigin gibi tahlil yaptirip kullan
Bingildagin 9.aya kadar vakti var zaten. O zamana kadar kapanir.ver ver iyi olur ama dut pekmezi ver bulabilirsen. O daha faydali.Hee DEVİT 3 de aklıma gelince veriyorum bingildagin nerdeyse kapandı.hergun bi çay kaşığı pekmez veriyorum.
Dut pekmezi zaten hemde organik yavrum organuk.netr bazı sitelerde 1/5 yaş yazan bile var çok takmiyorumda o yüzden kafamaBingildagin 9.aya kadar vakti var zaten. O zamana kadar kapanir.ver ver iyi olur ama dut pekmezi ver bulabilirsen. O daha faydali.
Iyi bacim o zaman yeter bebise. Gerci sekerli diye pek onermiyolar ya sen umursamiyosan sorun yok.Dut pekmezi zaten hemde organik yavrum organuk.netr bazı sitelerde 1/5 yaş yazan bile var çok takmiyorumda o yüzden kafama
Meyve şekeri o bisey olmazIyi bacim o zaman yeter bebise. Gerci sekerli diye pek onermiyolar ya sen umursamiyosan sorun yok.
Aman herseyi incelesek bebeler ac kalacak zaten.Meyve şekeri o bisey olmaz
Derya da kim
SrnDerya da kim
KiZ madem oyun oynucan çocukların benim herşeyin yazısını silseydin ben seni ordan tanidimDerya da kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?