- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.881
Iyi ettin aferimHee kanmadim oyunlarina
Nasi yani adam sadece bi kac saatliginemi gitcekmis hamama. Tum gun degil yaniAy ne anlatan benim herif hamam bilmemne deyince ben bozulduğum.için birşey sormamistim.meğer bunlar bugün casi işten çıkınca gidip gelecekleri hamama şimdi yok onbir gibi gelir.iyimi çok trip atmamisim la adama
Yok degilmisNasi yani adam sadece bi kac saatliginemi gitcekmis hamama. Tum gun degil yani
Adami bosa haslicakmisin bak. Neyse yarinda sizi cikariyomus.adama bi opucuk ver bari:)Yok degilmis
He iyiki susmusumAdami bosa haslicakmisin bak. Neyse yarinda sizi cikariyomus.adama bi opucuk ver bari:)
Yarin bide yemek falan yiin bari disarda. Gezin tozun iyi olur cikmisken.He iyiki susmusum
Bakalım hiç isteğinde yokYarin bide yemek falan yiin bari disarda. Gezin tozun iyi olur cikmisken.
Sanada iyi gelir bence. Hep evde durmaktan oluyo bunlar.Bakalım hiç isteğinde yok
Onu bilmiyorumda. Barsaklar hassassa glutene karsi o etkiliyodur belki. Gerci onda cogunlukla ishal yapiyo ama bellimi olur.Ay ekmek veriyoyordunya artık vermiyorum bebe bisküvi si vermiyorum irmikli muhallebiyide ucdortgundur yemiyor.bendemi yemeyim napayim
Insanin evi gibisi yok valla:)Ayy iyiki terk ettik onaneelimoonn un topogini çitle kız çekirdekleri yere tabaklaruda hiç tabak kalmayana kadar kullanalım bitince plastik tabak aliriz ohh be dünya varmis
İff sağlık ocağındaki doktora diyoki kimi yediini bi günde sindirir kimi beş günde.ben kaç günde sindirdiginde degilimki.taş gibi yapıyor ondayim ay anlamıyorlar.zeytinyağ verebilir isim bi onu ogrenmislerOnu bilmiyorumda. Barsaklar hassassa glutene karsi o etkiliyodur belki. Gerci onda cogunlukla ishal yapiyo ama bellimi olur.
Sen her ihtimali dusun de varsin zeytinyagida icsin.İff sağlık ocağındaki doktora diyoki kimi yediini bi günde sindirir kimi beş günde.ben kaç günde sindirdiginde degilimki.taş gibi yapıyor ondayim ay anlamıyorlar.zeytinyağ verebilir isim bi onu ogrenmisler
Allah iyiliğinizi versin emi:)
Bizde gurbetçi değiliz dinozorda değildir hattabben kasim anası bile değilim ama heryere giriiz sende gelAma ben gurbetçi değildim:)Anne de değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?