- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.901
Geldim geldim bagirma.
Ayy şimdi cikcaz oyuncakciya gitcez yemek olayıda yalan olacak bak gorKizMazef gittinizmi gezmeye nasi gecti
Yalan olmasin. Azcik israrci ol sende he deyip geri cekilme bu sefer.Ayy şimdi cikcaz oyuncakciya gitcez yemek olayıda yalan olacak bak gor
Neyse en azindan bi dolasip hava almissin kafan dagilm9stir. Adama ne yapmasi gerektigini soylicwn demekki. Anlamiyoki yapsin. Isteklerini soylersen seninki yapacak tipte. Buna sukur.Önce oyuncakcilara gittik.ben böyle eğitici sebep sonuç ilişkisi kurabilecegi oyuncaklar aradım bulamadım.hep fısır prayslar falan varya onlardan vardı.ördek aldık çıktık.sonra avmye gittik biraz dolaştık. Ben bi pantalon aldım elime saks mavisi modeli hoşuma gittide bende duracakmi diye bakmak için demiştim. Ne bu ya bu renk neymiş falan dedi bende küstüm bıraktım.sonra bu baknsu var bunu dene falan dedi yok dedim.ya güzel renk alsana o neymiş dedi.bende dedim ben onu model için deneyecektim dedim.e desene dedi.dedimki zaten alipta cikmayiz herhalde bi deneseydimde üstünde olmadı deseydin.içimde barı kalmazdı dedim.sonra dedi gel yemek ismarlayim.beyfendinin birtek bana yemek alacak.sende ye yok ben yokum o zaman eve gidelim dedim yok sen ye diyo bende sende ye yok yemicem derken dedim ben yemek yedikten sonra evdede yerim.ya ben hep dışarda yiyorum zaten dedi.bende dışarı yemeklerine meraklı değilim dedim beraber yiyelim diye diyorum dedim.ha karşılıklı mi dedi öküzcum.evet dedim tamam alayim dedi.benden öncede yedi yanı.sonra marketi dolanıp eve döndük.
Yanı benimkine leblebi demekte yetmiyor.nasıl yapıldığını nerde yapıldığını falan anlatmak gerekiyor ama oda benim için yorucu. Ama insan dusunur ya ben karnim adamı yemek yiyelim diyorum yoksa dışarda yemek yemeyemi merak saldim dini.beraber biseyler yapalım diye diyorum işte Anlasana be adamNeyse en azindan bi dolasip hava almissin kafan dagilm9stir. Adama ne yapmasi gerektigini soylicwn demekki. Anlamiyoki yapsin. Isteklerini soylersen seninki yapacak tipte. Buna sukur.
Canim sende bikac kere uzun uzun detayli detayli anlat ne istedigini 1 3 5 derken oda ogrenir. Seninki egitilebilir okuzYanı benimkine leblebi demekte yetmiyor.nasıl yapıldığını nerde yapıldığını falan anlatmak gerekiyor ama oda benim için yorucu. Ama insan dusunur ya ben karnim adamı yemek yiyelim diyorum yoksa dışarda yemek yemeyemi merak saldim dini.beraber biseyler yapalım diye diyorum işte Anlasana be adam
Arkalarından su cümleleri söylediğini gorseler ne zorlarına giderCanim sende bikac kere uzun uzun detayli detayli anlat ne istedigini 1 3 5 derken oda ogrenir. Seninki egitilebilir okuz
Zorlarina gitmez. Delil gosterip bosanma davasi acar be:)Arkalarından su cümleleri söylediğini gorseler ne zorlarına gider
Açarsa acsin len omuz olmasın oda.şimdide bi yandan pantalonun durdiruni yapıyorum :) b.ktan bi renknis napacakmisim onu.bende dedim denesen ne olacaktı.esas senin gosterdiun bildiğin b.k rengiydi.susmaz bu karı milletiZorlarina gitmez. Delil gosterip bosanma davasi acar be:)
Bugun olan biseyi anlatcam simdi. Ben telden giriyom ya nete. Evdeki netten wifiyla baglaniyom. Ama benimkinin haberi yok. Bu sifreyi degistirm8sti. Bizde ondan habersiz sifreyi ele gecirdik ama buna soylemedik tabikide. Bugun teli buna vermem gerekmisti tel fatirasini odesin diye. Ama verirken zaten kapaliydi wifi falan. Bid3 bolur nolmaz diye agi unut diyodum ben. Iyikide oyle yapmisim. Bu teli ele gecirince wifiyi acmis. Baska bisi yaptimi bilmiyom ama wifi isogi yaniyodu telin. Bende once gorumce acti sandim. Sordum yok dedi. Ben anladim bunun actigini. Ama havasini aldi. Sifreyi ogrendigimizi hala bilmiyo yani.Açarsa acsin len omuz olmasın oda.şimdide bi yandan pantalonun durdiruni yapıyorum :) b.ktan bi renknis napacakmisim onu.bende dedim denesen ne olacaktı.esas senin gosterdiun bildiğin b.k rengiydi.susmaz bu karı milleti
Ya ne biliim iste benim teli aliyo. Benden ariyo kartla yatiriyo ya. Kumasi napacan kiz keten yada kot alsana. Gunluk hayatta daha rahat olur. Ben okulda bile kumas giymiyom nerdeyse.Ucuz kurtarmissin valla.ama fatura yatırmak için senin tele grek yokki.benimkide bisee bakacam diye teli aldı şarjinı bitirdi verdi
He güzelde bi saks mavisiydi.ama ben daha çok model için deneyecektir.istediğim gibi bir kumaş pantalon bulamadım.he kendi kıyafetleri siyah lacivert kırmızı.
Ketenimsi bi kumaştı zaten.Ya ne biliim iste benim teli aliyo. Benden ariyo kartla yatiriyo ya. Kumasi napacan kiz keten yada kot alsana. Gunluk hayatta daha rahat olur. Ben okulda bile kumas giymiyom nerdeyse.
Bidaha cikar alirsin. Havalar guzellessin. Al kizi tek basina cik gez dolas.Ketenimsi bi kumaştı zaten.
Artık oyle yaparım.yoksa bu danayla ben birşey alamam. EE bugün başka birşey oldumu.kocisin nasilBidaha cikar alirsin. Havalar guzellessin. Al kizi tek basina cik gez dolas.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?