- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.081
Eki Görüntüle 1783603
Canim bunlarin hepsi tunus isi
Eki Görüntüle 1783603
Canim bunlarin hepsi tunus isi
Cok kolay canim bisey yok islemesinde. Zaten cok guzel anlatiyolar nette. Bakip bakip isleyebilirsin.evetttt tynuss bende boyle ormek istiyorummmmmm
inatt ettim ogrenecem bunuuCok kolay canim bisey yok islemesinde. Zaten cok guzel anlatiyolar nette. Bakip bakip isleyebilirsin.
Ogren ogren hem kafan dagilir hem vakit gecer hem bebisine elleri le bisey islemis olursun. Bi tasla 3 kus:)inatt ettim ogrenecem bunuu
Günaydın gece 3-6 nobetimiz vardida o yüzden sabah kalkamadikMazef nirdesin bebikim
Yinemi kabiz yoksa dismiGünaydın gece 3-6 nobetimiz vardida o yüzden sabah kalkamadik
Aman. Ben kızı 12 de uyuttum bucujta kendin yattım uyuyamadim 1 de tam içim geçecekken kız kalktı bucuga kadar onu emzirdim.uyudu gitti memeyi bırakmadı sıpa.sonra yatirdim üçte geri kalktı.sebep yok.seninkilere ne olduki.Geceyi gunu sasirdi herhalde yavrum. Neyse en azindan aglamamis. Dun benimkiler 2yeden ciyakladi. Aglasalar daha zor.
Ya ev kalabalikti. Gec yatildi. Artik sesden falanmi teedirgin oldular naptilar bilmiyorum.Aman. Ben kızı 12 de uyuttum bucujta kendin yattım uyuyamadim 1 de tam içim geçecekken kız kalktı bucuga kadar onu emzirdim.uyudu gitti memeyi bırakmadı sıpa.sonra yatirdim üçte geri kalktı.sebep yok.seninkilere ne olduki.
Ondandir.eve gelen bir kişi bile olsa huy degistiriyorlarYa ev kalabalikti. Gec yatildi. Artik sesden falanmi teedirgin oldular naptilar bilmiyorum.
Bizim evde dun 15 kisi vardi cocuklar napsin:)Ondandir.eve gelen bir kişi bile olsa huy degistiriyorlar
Yanı.kış günü dışarı gormuyorlar hrp evdeler o düzene alisiyorlar.sonra bir ini kişi gelince huzursuz oluyorlar. Benim kızda öyle.sen nasılsınBizim evde dun 15 kisi vardi cocuklar napsin:)
Parcali bulutlu. Cok iyi degili. Ustune bide alerjim azdi. Gozlerim berbat.Yanı.kış günü dışarı gormuyorlar hrp evdeler o düzene alisiyorlar.sonra bir ini kişi gelince huzursuz oluyorlar. Benim kızda öyle.sen nasılsın
bebeis icin ormek istiyorum zatennnOgren ogren hem kafan dagilir hem vakit gecer hem bebisine elleri le bisey islemis olursun. Bi tasla 3 kus:)
Cok gecmis olsun dikkat et kebdine. Hamilesin bide. Allah korumus.bebeis icin ormek istiyorum zatennn
sabah mutfakta yere dustum dizimden lif atti cok kotuyum ya
eevet allah korudu karnima darbe almadim hic dizim kotu olduvsadeceCok gecmis olsun dikkat et kebdine. Hamilesin bide. Allah korumus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?