- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.101
Yinemi uyumadi cadiBasima vurdu sanırım
Uyku birazcık uyku
Uyuyor da sık uyanıyor.bide sabah altıdan sonra sürekli uykusunda bağırdı.yedi gibi baktım.ikiniyor bu altını çıkardım zibininin citcitini actim.sekizde diğer odaya geçtim.bir sure sonra bu ağlamaya başladı.geldim yanına.bu uykuda bacaklarını havaya kaldırıp geri yatağa vuruyordu.öyle yaparak eri geri gitmiş. :) en sonunda yatak başlığına degus kafa gidememiş burada kafa sıkistıysa tabi.ben geldim bana agliyor yatak başlığına bakıyor. Bana şikayet ediyor sanirimYinemi uyumadi cadi
Senin kizda az cimcime diil anacim:)Uyuyor da sık uyanıyor.bide sabah altıdan sonra sürekli uykusunda bağırdı.yedi gibi baktım.ikiniyor bu altını çıkardım zibininin citcitini actim.sekizde diğer odaya geçtim.bir sure sonra bu ağlamaya başladı.geldim yanına.bu uykuda bacaklarını havaya kaldırıp geri yatağa vuruyordu.öyle yaparak eri geri gitmiş. :) en sonunda yatak başlığına degus kafa gidememiş burada kafa sıkistıysa tabi.ben geldim bana agliyor yatak başlığına bakıyor. Bana şikayet ediyor sanirimsaftirik kizim benim
Ay sorma valla.sabahtan eline gofret vermiştim.babasına uzatuyomus.ona yediriyormus.muhtemelen kucağına alsin diye rüşvet veriyorSenin kizda az cimcime diil anacim:)
Ah ah kiz bebelerinin bu isvesi cilvesini bapcaz ya. Benim sipa simdiden dedesine isve cilve yapiyo. Adam eriyo bitiyo. Buyuyunce nolur bilmem.Ay sorma valla.sabahtan eline gofret vermiştim.babasına uzatuyomus.ona yediriyormus.muhtemelen kucağına alsin diye rüşvet veriyor
Vallahi ya.kendilerini sevdirmek için herşeyi yapıyorlar.kiyamiyosun.aglamalarina hele hiç dayanamiyosun.Ah ah kiz bebelerinin bu isvesi cilvesini bapcaz ya. Benim sipa simdiden dedesine isve cilve yapiyo. Adam eriyo bitiyo. Buyuyunce nolur bilmem.
Ay sorma tam sipalar. Benim oglanda bi cilveli. Anam kiz neysede oglanda cilve ne ya.Vallahi ya.kendilerini sevdirmek için herşeyi yapıyorlar.kiyamiyosun.aglamalarina hele hiç dayanamiyosun.
Babasının oğlu olamamisda anasının kızı olmuş o.kıskançlıktan olabilir ama kendini daha çok sevdirme çabası varsa.Ay sorma tam sipalar. Benim oglanda bi cilveli. Anam kiz neysede oglanda cilve ne ya.
Abooo oglan buyuk diilmi ya. Neyini kiskaniyo dicektim ki oglanin durum geldi aklima. Kiz kizlar zaten babaci. Senin kiz yolar oglani az daha buyuyunce.Babasının oğlu olamamisda anasının kızı olmuş o.kıskançlıktan olabilir ama kendini daha çok sevdirme çabası varsa.
Bizdede oglan kızı kız oğlanı kıskanıyor.haftasonu koz kucagindayken oda gelmiş sirnasmis babasına kız onu iteliyormus.sonra bende gordum tam beceremiyirda elini ona götürüyor ihhliyor.iteler gibi yapiyor
Amin amin. Sizin is zor valla. Bebek tribiyle ergen tribi hic cekilmez. Bide senin kiz 2yasina girince 2yas kriziyle ergenlik krizi daha zor olacak. Allah kafana mukayet olma gucu versin ne diimBilmiyorum ne olacak.strese giriyorum düşündükçe.kız kıskanç.yeri geli bizi birbirimizden kıskanıyor.iki kötü oyuncağı var bize bile aldırmıyor.oglan yaş olmuş 13-14 hala oyuncak peşinde.benim.kız oynarken kendi oynayacam diye onu iteliyor.garibim bunaliyor ne olduğunu anlamıyor.salaga söylüyoruz umursamiyor.bide ergen tipleri başladı.hem çocuk aklı hem ergen tipleri çekilmiştir valla. Allah bana sabır versin.kocisimede o benim bitanecik sevdicegim kocisimede empati yeteneği ve akıl versin...
Cok normal olur oyle. Aman sen kizina bak bosver gerisini. 2haftada bir 2gun dayanacan artik. Bi taraftanda abisi var iste en azindan 2. Yapmak zorunda diilsin.Valla çok zor kizim için üzülüyorum.bazen hiç olmasamiydi diyorum.sonra tövbe ediyorum.kizim o benim canim. Onu böyle bir hayata getirmeye hakkım varmiydi diyorum.bazen kendim bunaliyorum olsemde kurtulan diyorum. Sonra ben ölünce kızıma kim bakacak diyorum.böyle olunca bencillikmi bilmiyorum.bilmiyorum yanı.kafam karmakarışık.
Omu buna abi olur bunu ona abla olur acabaCok normal olur oyle. Aman sen kizina bak bosver gerisini. 2haftada bir 2gun dayanacan artik. Bi taraftanda abisi var iste en azindan 2. Yapmak zorunda diilsin.
Aman artik goruntude de olsa abisi var iste. 2 cocuk yeter de seninkineOmu buna abi olur bunu ona abla olur acaba
Aynı korunma yöntemini kullanıyoruz anacim birşey olacağını sanmiyorumDikkat et bacim o zaman. Kazaya kurban gitmede
%100garantili yontem. Ama seninki kizla anlasmasinda:)Aynı korunma yöntemini kullanıyoruz anacim birşey olacağını sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?