- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.141
Abla anasina cektiyse cenesi durmuyodur onunGuuuuuu (Senin kız böyle de ses çıkarmıyomu)
Ben dedim sana senin herif dikkat cekme beğenilme derdinde diyeAy aman vucudu duzelse kim napsin onu. Bide salona gidiyo:)
Dinime laf eden musluman olsa bariAbla anasina cektiyse cenesi durmuyodur onun
Len erkeklere oz3l salon. Anam yoksa benim adamdami yon degistirdiBen dedim sana senin herif dikkat cekme beğenilme derdinde diye
Kizim ben hic degils3 hanim hanimcik takilmiyom. Neysem o.Dinime laf eden musluman olsa bari
Off öyle değil.sıradan mantıkla dusun off salona gidiyor cok havali bakımlı erkek bila bilaLen erkeklere oz3l salon. Anam yoksa benim adamdami yon degistirdi
Durmasın.Yeğenimn kızı var,baba sessiz sakin,anne normal.2010 lu bir kız var,çenesine dayanılmıyor.21 aylık bide kardeşi var ona sıra gelmiyoki:)Abla anasina cektiyse cenesi durmuyodur onun
Ya bi bakimli bi bakimli. Yesinler.Off öyle değil.sıradan mantıkla dusun off salona gidiyor cok havali bakımlı erkek bila bila
Benim oglanda 1 dakka susmuyo abla. Babasinin agzindan tek kelime duymaz yavrum. Ama ev kalabalik.Durmasın.Yeğenimn kızı var,baba sessiz sakin,anne normal.2010 lu bir kız var,çenesine dayanılmıyor.21 aylık bide kardeşi var ona sıra gelmiyoki:)
Ya bi bakimli bi bakimli. Yesinler.
Allamin tir soforuYa bi bakimli bi bakimli. Yesinler.
Ev kalabalıkmış ya ondandır.İlgilenen çokdur.Senin oğlanla mazefin kızını everelimBenim oglanda 1 dakka susmuyo abla. Babasinin agzindan tek kelime duymaz yavrum. Ama ev kalabalik.
Ben ona kız miz vermemEv kalabalıkmış ya ondandır.İlgilenen çokdur.Senin oğlanla mazefin kızını everelim
Aman aman abla. Oglumun basinimi yakacan. Boyle kaynanayla napar benim hassas yavrum.Ev kalabalıkmış ya ondandır.İlgilenen çokdur.Senin oğlanla mazefin kızını everelim
Sanki alan varda. Bide vermem diyo. Versende almam be.Ben ona kız miz vermem
Bugday Paresi bak bura bizim kendi topikimiz. Oranin icine ettik. Gel birda istedigin gibi konusiruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?