- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.181
Bananebi kiskanma diyom sana
Barisacak misiniz?Mazef kiz benimki benle konusma cabalarina girdi yavastan
Canim bizim kusluk sebebimiz baska. O msj olayiyla ilgisi yok. O meseleyi simdilik ustunu kapattigimiz icin acmiyorum.Barisacak misiniz?
Çıkarı vardır onun seninde çıkarlarına uyuyorsa konusMazef kiz benimki benle konusma cabalarina girdi yavastan
Du bakalum. Daha niyetini bilmiyorum. Bide sadece eskisi gibi soguk durmuyor ve bi kac kelime etti simdilikÇıkarı vardır onun seninde çıkarlarına uyuyorsa konus
Hadi bakalım hayirlisiDu bakalum. Daha niyetini bilmiyorum. Bide sadece eskisi gibi soguk durmuyor ve bi kac kelime etti simdilik
Aman onun niyeti belli kiz. Sporada gidiyo ya hormonlar tavan.H
Hadi bakalım hayirlisi
Buda iyi bisi kız.gelip sana sulandigina gore demekki dışarda hatunlarda gözü yokAman onun niyeti belli kiz. Sporada gidiyo ya hormonlar tavan.
????Canim bizim kusluk sebebimiz baska. O msj olayiyla ilgisi yok. O meseleyi simdilik ustunu kapattigimiz icin acmiyorum.
Kiz sen bilmiyonmu sebebide soruyon
Dahami olsun ya. Akli basina gelsin biraz bi zahmetBuda iyi bisi kız.gelip sana sulandigina gore demekki dışarda hatunlarda gözü yok
Ben biliyorum da o nerden biliyor onu merak ettim.Kiz sen bilmiyonmu sebebide soruyon
Zey-mur konuya limon sıkmak istemiyorum.ama canım menemen cektiDahami olsun ya. Akli basina gelsin biraz bi zahmet
Kiz bilmiyo.soru bolumunde yazdim ya ben. O onu sanmisBen biliyorum da o nerden biliyor onu merak ettim.
Bize gel kiz. Hamur yogurdum aksama tavada ispanakli borek var.Zey-mur konuya limon sıkmak istemiyorum.ama canım menemen cekti
Anlamadım ya neyseKiz bilmiyo.soru bolumunde yazdim ya ben. O onu sanmis
Yakında Okşan gelirim valla acayip agzim sulanıyor yemek düşündükçeBize gel kiz. Hamur yogurdum aksama tavada ispanakli borek var.
Kiz soru soruldu neden ben dediginiz bi olay oldumu diye bende kocamin baska kadinlarla mesajlasmasi dedim. Ordan bu olayi biliyo iste.Anlamadım ya neyse
Acikmisin demekki kizYakında Okşan gelirim valla acayip agzim sulanıyor yemek düşündükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?