- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.161
Ben sordum sorumu:) anne olmana gerek yok. Bura yol gecen yeri gibi. Geyik yapmak isteyen herkes burda. Topik ismine takilmaAa ne guzel davet :)
Selaaaam :)
Ben Pare. Anne degilim ama daldim su an buraya.
Kadin doguma gidecegim birazdan. Sormak istediginiz bir sey varsa sorabilirim hanimlar :)
Beynim yandi bu ne be:)kiz algilayana kadar hastane saati gelir:)Bugday Paresi doğumdan sonra oluşan kuruluk ne zaman geçermiş.iliski sırasında benim hala canın yaniyor normalmi.zeymur doğumdan beri herifin yüzünü gormedi bu nedenle kiz oglan kız olmusmudur.en iyi korunma yöntemi nedir ben hap dusunuyorum.bide babam kek yapmayı niye bilmiyor
Bide kiskanma yawElif abla ben seni zeymurdan daha çok seviyoum
Sor dedi sordumBeynim yandi bu ne be:)kiz algilayana kadar hastane saati gelir:)
Bugday Paresi doğumdan sonra oluşan kuruluk ne zaman geçermiş.iliski sırasında benim hala canın yaniyor normalmi.zeymur doğumdan beri herifin yüzünü gormedi bu nedenle kiz oglan kız olmusmudur.en iyi korunma yöntemi nedir ben hap dusunuyorum.bide babam kek yapmayı niye bilmiyor
Tesekkur ederim :) sorularinizi sormaya calisacagim.Ben sordum sorumu:) anne olmana gerek yok. Bura yol gecen yeri gibi. Geyik yapmak isteyen herkes burda. Topik ismine takilma
Zey-mur kismini sorma ama babam niye kek yapmayı bilmiyor onu kesin sorSimdi hepsini sorayim mi ben hakikaten
Tamam sır canın senin neyin var bu aradaTesekkur ederim :) sorularinizi sormaya calisacagim.
Tamam sır canın senin neyin var bu arada
İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir:/ siyah bir akintim var reglimin bitiminden 10 gun gecmesine ragmen. Korktum ben de
Istersen babasiyla beni isin icine hic katma.drunda beyni yanmasin:)Simdi hepsini sorayim mi ben hakikaten
Sen bdvyede yazmismiydin ya. Yada kadin hastaliklarina. Internette arastirdim 3 sebebi var falan diye bosey okudum ben dun. O senmiydinki:/ siyah bir akintim var reglimin bitiminden 10 gun gecmesine ragmen. Korktum ben de
Oy ben hepinizi seviyorumElif abla ben seni zeymurdan daha çok seviyoum
Bugday Paresi hoşgeldinTesekkur ederim :) sorularinizi sormaya calisacagim.
Beni zeymurdan daha çok sevOy ben hepinizi seviyorum
Bugday Paresi hoşgeldin
Hos buldumm :)Oy ben hepinizi seviyorum
Bugday Paresi hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?