- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.201
Tamam hatirladin.bende dedim bunlar ozeldenmi konuştu.hiç yoktan kıskançlık krizlerine girecektimKiz soru soruldu neden ben dediginiz bi olay oldumu diye bende kocamin baska kadinlarla mesajlasmasi dedim. Ordan bu olayi biliyo iste.
He ya hiç kendimden beklemezdimAcikmisin demekki kiz
Ben senmiyim kiz. Baskalariyla ozelden konuscam:)Tamam hatirladin.bende dedim bunlar ozeldenmi konuştu.hiç yoktan kıskançlık krizlerine girecektim
Emziriyon kiz cok normalHe ya hiç kendimden beklemezdim
Ben kimle ozelden konusuyomusumBen senmiyim kiz. Baskalariyla ozelden konuscam:)
Anladim. Ben pek bilmedigimden..Canim bizim kusluk sebebimiz baska. O msj olayiyla ilgisi yok. O meseleyi simdilik ustunu kapattigimiz icin acmiyorum.
Hoşgeldin kız naptin.Anladim. Ben pek bilmedigimden..
Noldu canim senin dr isi. Neymis. Insallah onemli bisey diildir.Anladim. Ben pek bilmedigimden..
Çok alkolluydum.bunu fırsat bildi beni tahrik etti kendime geldiğimde çok pişman oldum. Affet bebeqim
Her alkolde zaafin dan faydalanan biri olur o zaman. Sana guvenemem artikÇok alkolluydum.bunu fırsat bildi beni tahrik etti kendime geldiğimde çok pişman oldum. Affet bebeqim
Alkolu birakirim senin icinHer alkolde zaafin dan faydalanan biri olur o zaman. Sana guvenemem artik
Zaten Sen alkolu birakmazsan ben seni birakirim.Alkolu birakirim senin icin
Zaten Sen alkolu birakmazsan ben seni birakirim.
kanadali35 yokya kaç gundur kimseyi dovemiyorum çok drrtlendim ondan iciyorum benbosunami iciyorum
Heya biz onu en son file benzetmiştir demi
Evet:)Heya biz onu en son file benzetmiştir demi
Neyse dönünce neler olacak gorecegizEvet:)
Benimkiler fena yaraGöğüs uçlarım açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?