- 30 Temmuz 2015
- 548
- 375
- 53
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.321
Masallah ne kaynatmissiniz ben yokken. Gece benim kiz cok huysuzdu. Uyumak bilmedi bi turlu.Elif abla bebeler canimiza okuyo valla. Bekarliginin kiymetini bil. Tadini cikar. Bugday Paresi uni.ye uzakmi hastane. Ogleden sonraki dersi eksen gitsen. Mazef sicak havlu koy bi gogsune. Masaj falan yap bakalim gececekmi
Göğsüm duzelse muhtemelen ucunda iyileşir. Bugün hiç ek gıda vermedim hem emziriyorum yatına gogus düzelir sanırım.Maalesef uzakrandavu gunune dek bekleyecegim. Su siralar okuli daha fazla ekmemeliyim.
Mazef ayva cekirdeginin iyi geldigini duydum. Arastir istersen bir :)
Sagol can8m da benim essek sipasi kizim boyle isirmaya devam ederse biraz zor iyilesir venim goguslerim. Kemiriyo resmen cadi
Ya dun benimkinin spordan gelip dusa girmesi bebeleri uyutma saatine denk geldi o ara giremedim. Sonrada kiz firsat vermedi saolsun. Bi turlu uyumadi. Uyumadigi gibi yatarak da durmadi. Evde dolandik 12ye kadar. Sonrada ben bittim. Yattim hemen. Gecede cok sık uyandi zaten. Suan zombi gibiyim.
Ogle arasindamisin.Var, olmaz mi
İyi yapmissin valla.kvde evdedir herhaldeAman iyi etmissin. Bizede misafir geldi. Ben cocuk uyutma bahanesiyle odadayim simdi.
Yok kiz evde diil. Teyzemle kizi torunu geldiler. Torunla teyze gitti kuzen duruyo. Oda yabanci diil yanindayim simdiİyi yapmissin valla.kvde evdedir herhalde
Bende yiyeyim noluuuurBenim kıza bi tutam makarna başladım onune koydum yeme çalışmalarını bu gorsen benimde onu yiyesin geldi :))
Tamam ye abla ama poposu benimBende yiyeyim noluuuur
İyi barı.bizde koş kos ottuyoruz hava yağmurlu iki kişiye gittik İkiside evde değil.kaldık oyleYok kiz evde diil. Teyzemle kizi torunu geldiler. Torunla teyze gitti kuzen duruyo. Oda yabanci diil yanindayim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?