2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Demedinni suratın niye aşık diye bana bi sorsaydin diye
Kiz bana demedi. Annesine soylemis. Dun konu acildi oyle soyledi bana. Niye konusmuyonuz demis kv oda bana surat yapti demis. Kv diyoki dilinden sizi dusirmuyo cok duskun size diyo. Bende dedim buna sana degil bana soylemesi gereki. Sana soylese ne fayda dedim.

Kvdene güvenmiyorum ben ortalık bozulmasın diye yapıyor birazda.atmak bedava yok şöyle dedi yok bunu dedi.diyen adam açıkta hissettirir.

Kvdene güvenmiyorum ben ortalık bozulmasın diye yapıyor birazda.atmak bedava yok şöyle dedi yok bunu dedi.diyen adam açıkta hissettirir.
Kiz yok ben dedim ben bosuna tavir yapmiyorum anne actirma agzimi bilmedigin seyler var dedim. Oda dedi neymis anlat. Bende dedim bi kv var onunda yuregine indiremem. O ara baska bisey girdi araya kaynadi kobu.

Az uyuyum diye kızın yanına yattım ne olduğunu da anlamadım emin değilim uyudummu uyumadimmi sersem gibi olmusum

Sabah yaziim diyodum unuttum. Cok hatirlamiyomki. Altli ustlu oturuyomusuz seninle.senin kiz kocaman olmus bide oglun olmus ama oglan zenci gibi bide bonus kafaki sorma. Sen balkondan disari bakiyon. Ben yukardan bisey atiyom. Kiza ver diye kafana geliyo sen bagiriyon falan. Cins biseydi

Ust kat komsunu dovmeme ramak kaldıya içine doğmuştur malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…